VJERUJTE NJEMU A NE VLASTITIM OČIMA: Komunlani policajac u Hrvatskoj NIJE VIDIO kukasti krst ispred hotela u kojem su boravila ŽIDVOSKA DJECA

VJERUJTE NJEMU A NE VLASTITIM OČIMA: Komunlani policajac u Hrvatskoj NIJE VIDIO kukasti krst ispred hotela u kojem su boravila ŽIDVOSKA DJECA

Komunlani policajac iz Trilja, na hrvatskom primorju, koji na poziv došao ispred hotela u kojem su boravila židvoska djeca iz Francuske kako bi utvrdio ko je nacrtao nacistički kukasti krst na pločniku na vrlo bizaran način je objasnio cijelu situaciju. Pišu hrvatski mediji. 

– Kada smo dobili informaciju odmah smo izišli na lice mjesta. To (ne)djelo bilo je iscrtano na šetnici uz rijeku Cetinu, stotinjak metara nizvodno od mosta, prije hotela. Pozvana je policija čiji su službenici napravili očevid, a mi smo boju ostrugali. Ja ne bih mogao ustvrditi da je to što je iscrtano na šetnici bio kukasti križ. Sprejem je bio označen ne baš najpravilniji kvadrat, a unutar njega bio je križ. Neslužbeno sam čuo da je jedna osoba vidjela tko je to sprejem crtao na šetnici i da ga je prepoznala. Kažu da je informaciju o tomu dobila je i policija – rekao je Ante Budić za Slobodnu Dalmaciju. 

Turističkem mjestom Triljem se u ponedjeljak proširila vijest da je ispred jednog hotela u kojemu je smještena skupina od 60-ak djece iz Francuske, redom pripadnika židovske zajednice, na tlu iscrtan kukasti krst, nacistički simbol, piše Slobodna Dalmacija.

<p>Svastika ispred hotela u Trilju</p>

Provjerili smo i utvrdili da je u jednom triljskom hotelu doista smještena grupa spomenute djece.

Oni su već dolazili u Trilj i svidjelo im se pa se redovito vraćaju.

Od vlasnika hotela smo saznali da nikakav kukasti krst nije iscrtan ispred samog hotela niti na prostoru koji je u njegovu sastavu.

Vlasnik nam je rekao kako je čuo da je na nedalekoj javno-saobraćajnoj površini bila nekakva „škrabotina“, iscrtana pod okriljem noći.

O čemu se radi upitali smo gradonačelnika Trilja Ivana Bugarina koji nam je rekao da je cijeli dan odsutan iz Trilja i da o inkrimiranom događaju nema nikakvu informaciju.

autor:slobodna dalmacija, foto:slobodna dalmacija

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.