Sanja Vulić dobila policijsku zaštitu

Sanja Vulić dobila policijsku zaštitu

Sanja Vulić dobila policijsku zaštituŠef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da je prihvatila procjene nadležnih tijela za dodjelu pratnje i izrazila zahvalnost ministru bezbjednosti u Savjetu ministara Nenadu Nešiću na ljudskoj i profesionalnoj podršci.
„Ne plašim se ni prijetnji, ni moguće odmazde.Psovala jesam, ali ne na pres konfereciji, niti u zvaničnom obraćanju, niti je to bila izjava, već ljudska reakcija.To što pojedini mediji sebe smatraju gospodarima života i smrti, pa neovlašćeno snimaju i distribuiraju materijale o tome će se izjašnjavati njihovi prijatelji iz Tužilaštva pogotovo plasirajući ne/medijski momenat i sadržaj javno dostupnim“, istakla je Vulićeva.Ona je na „Instagramu“ napisala da ima pravo komentariše sa okupljenima.

„Na srpsko stratište, na mjesto najmonstruoznijeg mučenja srpskog naroda, na mjestu gdje su silovali i žene i muškarce doveli su nas ponovo – da sude Srbima.

Žena koja je oslobodila Bošnjake koji su nad srpskim stanovništvom činili zločin sada sudi predsjedniku Republike Srpske. P

ričamo o tome, govorimo o nepravdi, a ko nas sluša!?“, naglasila je Vulićeva.

Sanja Vulić dobila policijsku zaštitu

Ona je rekla da jeste psovala i da i sada psuje demokratiju u kojoj žena koja dokazano mrzi Srbe „skida glavu“ legitimno izabranom predsjedniku.

„Psujem Visoki sudski i tužilački savjet /VSTS/, njihova selektivna pravila i selektivnu primjenu zakona.

Psujem sve one koji pokušavaju Srbe protjerati sa ovih prostora.

I da, psujem one koji Miloradu Dodiku spremaju odstrel.

Psovka je krik za sunovrat demokratije i odsustvo suvereniteta dijela BiH. Pa kako ko razumije“, napisala je Vulićeva.

Ministar Nešić potvrdio je danas da je Vulićevoj dodijeljena policijska zaštita.

„Nakon niza najogavnijih uvreda i prijetnji kojima je proteklih dana izložena, donijeli smo odluku da joj se dodijeli policijska zaštita“, napisao je Nešić na „Instagramu“ nakon sastanka sa Vulićevom.

Nakon posljednjeg ročišta na suđenju predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku u Sudu BiH, Vulićevoj su sa više naloga na društvenim mrežama upućene prijetnje po život.

autor: Faktormagzin/ http://glassrpske.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.