SDS u Višegradu organizovao dolazak Bošnjaka iz Visokog na glasenje za opoziv Mladena Đurevića?

SDS u Višegradu organizovao dolazak Bošnjaka iz Visokog na glasenje za opoziv Mladena Đurevića?

U novom broju 𝐅𝐚𝐤𝐭𝐨𝐫𝐚 čitajte:

Prevoz Bošnjaka iz Viskog, koji imaju „prebivalište” u Višegradu, organizovao SDS. Glasače je dočekao funkcioner te stranke Brane Smiljić.

Član Predsjedništva SDS-a Vukota Givedarica podržava Oopštinski odbor SDS-a Višegrad i ostale političke partije u podnošenju krivičnih prijava protiv odgovornih lica koji pokušavaju da prekroje volju Višegrađana.

„Promjena pravilnika o načinu provođenja postupka opoziva, koja se dogodila 10 dana poslije samog opoziva načelnika opštine Višegrad Mladena Đurevića, predstavlja pravni presedan”, smatra Govedarica.

Glasni tonovi iz SDS-a i žurba da se stvari okončaju što prije u Višegradu se tumači kao pokušaj zataškavanja prevare u dovođenju glasača iz drugih opštine da biračko pravo ostvare u Višegradu.

Faktor posjeduje eksluzivan snimak na kome član SDS-a Brane Smiljić, kandaidat na izborima 2020.godine dočekuje autobuse iz Visokog.

Naime, riječ je o Bošnjacima koji su prije rata živjeli u Višegradu i koji zbog prebivališta koje posjeduju u organizaciji SDS-a organizovano dolazi da glasaju za opoziv načelnika Mladena Đurovića.

Referendum za opoziv održan je 12. juna.

𝐍𝐨𝐯𝐢 𝐛𝐫𝐨𝐣 𝐅𝐚𝐤𝐭𝐨𝐫𝐚 𝐧𝐚 𝐤𝐢𝐨𝐬𝐜𝐢𝐦𝐚 𝐨𝐝 30. 𝐣𝐮𝐧𝐚!

𝐅𝐀𝐊𝐓𝐎𝐑. 𝐔𝐯𝐢𝐣𝐞𝐤 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐮𝐝𝐚𝐧!

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.