Šešelj: Podrška Dodiku i Cvijanovićevoj, Jelena Trivić ne smije da pobijedi

Šešelj: Podrška Dodiku i Cvijanovićevoj, Jelena Trivić ne smije da pobijedi

Lider SRS-a Vojislav Šešelj podržao je Milorada Dodik i Željku Cvijanović na predstojećim izborima i poručio da je to spasava Republiku Srpsku.

 

„Za srpski narod veoma je važno da ponovo pobijedi Milorad Dodik i ova koalicija koju on predvodi na čelu sa SNSD-om. Mi ga svojski podržavamo u granicama svojih mogućnosti i Željka Cvijanović da pobijedi na izborima za člana Predsjedništva BiH. Imao bih ja mnogo primjedbi za njega, ali sada nije vrijeme. A i dobio je podršku Vladimira Putina“, rekao je Šešelj i dodao:

„Kada sam se kandidovao za predsjednika Srbije 2016. godine, Vučić ode kod Putina. Ja sam se odmah uhvatio za glavu, džaba sam se kandidovao. Koga Putin podrži u Srbiji i Republici Srpskoj, taj pobjeđuje. Ali dobro je da i mi ostali podržimo i pomognemo koliko možemo, da to bude trijumfalna pobjeda. To spasava Republiku Srpsku“.

Lider Radikala poručio je da nema ništa protiv Jelene Trivić, ali da je ona u krajnje pogrešnoj partiji i ne smije da pobijedi.

„Jelena Trivić je iz veoma problematične partije. Predsjednik te partije (PDP) je dobio i kuću u Londonu i neki iz rukovodstva. Sad se narod pita je li Jelena Trivić već dobila kuću ili joj to spremaju ako bude uspješna na izborima. Mirko Šarović je potpuno u rukama stranih obavještajnih službi, o svemu imam podatke. Kao što sam imao podatke i za Vukotu Govedaricu“, rekao je Šešelj u programu Pink televizije, a prenosi ATV.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.