Sloboda medija uključuje i profesionalnost

Sloboda medija uključuje i profesionalnost

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je 3. maj – Međunarodni dan slobode medija, naglasivši značaj medija u svakodnevnom životu, a posebno u vanrednim okolnostima kao što je ova danas kada se cijeli svijet više od godinu dana bori sa pandemijom virusa korona.

Dodik je naglasio da ovaj datum podsjeća na činjenicu koliko je važna uloga medija u savremenom svijetu, naglasivši da sloboda medija predstavljaju temelj demokratije, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

„Takođe, sloboda medija podrazumijeva i profesionalnost, jer samo profesionalan rad i profesionalno novinarstvo može imati podršku društva“, istakao je Dodik.

On je izrazio zahvalnost novinarima i svim medijima koji prate aktuelna dešavanja, te pravovremeno i profesionalno izvještavaju javnost o svim bitnim događajima.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva poželio je uspjeh u radu svim medijskim kućama, bolji materijalni i profesionalni položaj, te dobro zdravlje i ličnu i profesionalnu sreću. 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.