Stanivuković PRIZNAO: Dao sam besplatne karte ali ne tim osobama – Imena neću objaviti! ZBOG SVAĐE PARKING U BANJALUCI OSTAJE BESPLATAN ZA SVE DO DALJNJEG

Stanivuković PRIZNAO: Dao sam besplatne karte ali ne tim osobama – Imena neću objaviti! ZBOG SVAĐE PARKING U BANJALUCI OSTAJE BESPLATAN ZA SVE DO DALJNJEG

Stanivuković priznao da je dijelio besplatne godišnje krate ali neće otrkiti i kome!

Moje diskreciono pravo je da podijelim besplatne karte jer imam pravo na to kao gradonačelnik, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

On je to izjavio nakon što je Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, rekao da je, između ostalih, povlaštenu kartu za parking dobila djevojka Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke.

Kako je Stanivuković rekao iznošenje imena osoba koja su dobila povlaštenu kartu je kršenje Zakona o povjerljivosti informacija.

„Imena koja je on objavio nisu tačna. Ako sam kao gradonačelnik dao povlaštene karte dao sam za nekih 50 ljudi, ali iznošenje njihovim imena neće biti“, rekao je Stanivuković.

Parking u Banjaluci će do daljnjeg ostati besplatan, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke

– Parking će za građane ostati besplatan sve dok odluka o poskupljenju parkinga ne izađe u Službenom glasniku – kazao je Stanivuković.

Odlukom gradonačelnika u Banjaluci je najprije drastično poskupio parking, a zatim je, nakon bunta naroda, saopštio da će biti besplatan narednih dana.

U skladu sa ovom gradonačelnikovom voljom, parking se ne naplaćuje od posljednjih desetak dana.

Besplatne parking karte za djevojku, oca bivše djevojke, frizeru, saradnicima…. – Stanivuković počastio oko 200 svojih saradnika?

autor: agencije

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.