Procurio snimak Trampa: Bajden se ipak povlači iz trke?

Procurio snimak Trampa: Bajden se ipak povlači iz trke?

Bajden se ipak povlači iz trke.

Savjetnici republikanskog kandidata za predsjednika SAD Donalda Trampa nadaju se da će aktuelni predsjednik i demokratski kandidat Džozef Bajden ostati u trci, ali razmatraju i alternativne scenarije.

Tramp i članovi njegovog tima nadaju se da će predsjednik Bajden ostati u trci, tvrde četiri osobe koje su upoznate sa privatnim razgovorima, vjerujući da mogu da ga pobjede čak i sa pored presuda Trampu za krivično djelo i druge optužbe, piše „Vašington post“ i dodaje da su članovi Trampovog tima ipak počeli i da se pripremaju za različite mogućnosti i smatraju da bi bilo teže pobijediti drugog demokratu koji nije Bajden ili Haris.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Trampa koji u privatnom razgovoru vođenom na golf terenu tvrdi da će njegov rival Bajden napustiti predsjedničku trku zbog lošeg nastupa u prošlonedjeljnoj debati.

Na snimku koji je objavljen na sajtu „Trut Soušal“ Tramp opisuje potpredsjednicu Kamalu Haris kao „lošu“.

„On (Bajden) je samo dao otkaz. Napušta (predsjedničku) trku, a to znači da imamo Kamalu (Haris). Mislim da će ona biti bolja. Ona je tako patetična“, rekao je Tramp iz kola za golf u snimku, prenosi Skaj njuz.

Američki predsjednik Džozef Bajden odbacio je glasine da namjerava da odustane od svoje kandidature za predstojeće izbore i istakao da je spreman da pobijedi u novembru.

„Dozvolite mi da kažem ovo što jasnije mogu: kandidujem se, niko me ne tjera. Ne odlazim. U ovoj trci sam do kraja i pobijedićemo“, poručio je predsjednik, prenosi AP.

autor:http://atvbl.rs

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.