Tri mlade osobe poginule u Crnoj Gori: Saobraćajna nesreća na putu Bar – Ulcinj

Tri mlade osobe poginule u Crnoj Gori: Saobraćajna nesreća na putu Bar – Ulcinj

Tri mlade osobe poginule u Crnoj Gori

U teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bar-Ulcinj poginule su tri osobe – D.M, (21) iz Ulcinja, B.B. (20) iz Bara i N.D. (18) iz Rožaja, a dvije osobe su povrijeđene, prenosi Primorski portal.

Nesreća se dogodila u noći između subote i nedjelje.

Primorski portal prenosi da su na licu mjesta stradale dvije osobe, a da je treća preminula na prijemnom odjeljenju Opšte bolnice Bar.

„U sudaru dva putnička automobila, koji se dogodio 40 minuta nakon ponoći, na magistralnom putu Bar-Ulcinj, u naselju Utjeha, poginula su dva lica, dok je troje zadobilo teške tjelesne povrede“, naveli su iz policije, prenosi Primorski portal.

„U Opštu bolnicu Bar, u noći između subote i nedelje, dovezena su tri pacijenta koji su zadobili teške povrede u saobraćajnoj nezgodi.

foto: primorski.me

Jedna osoba je, na žalost, preminula tokom prijema

Dvije osobe su medicinski zbrinute u našoj zdravstvenoj ustanovi. Stabilnih su parametara.

Zbog prirode povreda pacijenti će biti upućeni u Klinički centar Crne Gore“, kazao je za Primorski portal dr Rade Stanisavljević, dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar.

Prema navodima iz policije, u sudaru je učestvovalo vozilo marke „Audi A3“, ulcinjskih registarskih oznaka i automobil marke „Seat“, barskih tablica, piše Primorski portal.

Okolnosti pod kojim se dogodila saobraćajna nesreća na Jadranskoj magistrali utvrdiće istraga.

autor: Primorski portal/   http://vijesti.me

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.