TV analiza: Transformacija Nebojše Vukanovića ili kako je od vojničke uniforme VRS došao do lovačke paradne?

TV analiza: Transformacija Nebojše Vukanovića ili kako je od vojničke uniforme VRS došao do lovačke paradne?

Nebojša Vukanović imao je potrebu da danas pojasni svoje gostovanje na Face Tv-u i duel sa Đamilom Durakovićem.

Gostovanje na na ovoj sarajevskoj televiziji nije se dobro zavšilo za Nebojšu Vukanovića.

Priznao je to i danas, objavivši čak dva videa na svom youtube kanalu pokušavajući da objasni kako je on za mir i pomirenje te da je i sam bio svjestan da gostovanje kod Senada Hađžifejzovića neće donijeti ništa dobro.

U 17 minuta pravdnja Vukanović je objasnio da je imao 12. godina kad je rat počeo, da osuđuje sve zločine na svim stranama te da je on za BiH kao u Dejtonu.

Tri naroda i dva eniteta.

Usput opet je potkačio lidera DNS-a, Nenada Nešića.

I danas se pojavio u uniformi tj maskirnoj jakni u kojoj se pojavio nedavno u Narodnoj skupštini Republike Srpske ali samo kako bi ukazao kako se radi o „običnoj maskirnoj jakni“ koja se može kupiti bilo gdje i koja se eto najčešće korsiti za lov.

Prije nekoliko dana ipak nije bilo tako kad se pojavio u Skupštini:

„Kad je Dodik najavio ponovno formiranje Vojske Republike Srpske i ukidanje Oružanih snaga BiH krenuo sam u nabavku uniforme i vojne opreme, kako ne bi stavljao Vladu Srpske na dodatni trošak”, jasan je bio Vukanović.

Izgleda da je gostovanje u Sarajevu ipak promijenilo namjenu uniforme pa je ona namijenja za „lov i ribolov“.

O uniformi Nebojše Vukanovića s kojim se pojavio u Skupštini priča se već sedam dana, u zavisnosti od potreba ona je uniforma Vojske Republike Srpske a kad treba može biti i lovačka.

Koliko je sve to „lov u mutnom“ prosudite sami.

Usput, večeras nije bilo Centralnog dnevnika na Face TV, izgleda da je i Senadu Hađžifejzoviću pozlilo od tolikog patetisanja Nebojše Vukanovića.

autor: faktormagazin.ba, foto: Nebojša Vukanović youtube

Share

Jedan komentar na “TV analiza: Transformacija Nebojše Vukanovića ili kako je od vojničke uniforme VRS došao do lovačke paradne?

  1. Vukanovic ja najveca sramota celog srpskog naroda sirom sveta, najvece zlo od necovjeka izdajnika u srpskoj ce se istoriji upisati da nam deca uce kako je jedan necovek isao na federalne medije da pljuje svoje srbe. U NSRS najvise je pljuvao srbe i nasu vladu koja se lavovski borila za srbe, tom jadniku je vise znacila jedna zamotana bolesnjakinja koja je nazvala srpsku vojsku genocidno.Vukanovic je rekao da ce stati na stranu te bolesnjakinja , nece ststi na stranu svoje simpatije jelene koja ga je podrzala sa njegovim bosnjacima u Banjaluci. NEMA VECE KAZNE KAD TI DAJU PARE DA PLJUJES SVOJ NAROD I BRANIS ONE KOJI NAM GENOCID PRAVE OD 41- 95 G.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.