VELIKA AKCIJA POLICIJE: Čuvari reda potisnuli demonstrante i pohapsili izgrednike – Zasijeda Savjet za nacionalnu bezbijednost

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Čuvari reda potisnuli demonstrante i pohapsili izgrednike – Zasijeda Savjet za nacionalnu bezbijednost

Velika akcija policije

Uhapšeno 30 demonstranata i teško povređen jedan policajac.

Više od 30 policajaca povređeno u napadima izgrednika, od kojih je jedan teže povređen.

Ana BrnabićFOTO: PRINTSCREEN PINK TV

– Umesto da dajemo novac za majke i decu, mi moramo da obnavljamo narodnim novcem zgradu, zato što su oni rešili da prave haos – rekla je premijerka Brnabić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao je večeras hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.

„Ovo večeras je početak Majdana. U pitanju je scenario na koji smo upozoravali, a iza kog direktno stoji namera određenih političkih centara da radikalizacijom uvedu Srbiju u vazalni položaj kako bi se od aktuelnog rukovodstva iznudilo uvođenje sankcija Rusiji, svrstavanje u NATO kolonu i defakto i dejure priznanje nezavisnosti Kosova“, kaže Milica Đurđević Stamenkovski i dodaje:

„Lideri političkih organizacija koji večeras zloupotrebljavaju nezadovoljstvo građana, okreću Srbe na Srbe i zarad svojih političkih interesa koji su zapravo interesi stranih struktura u Srbiji.

Pokušavaju da iskopiraju ukrajinski scenario i da Srbija doživi sudbinu spaljene zemlje“.

Na kraju, zaključuje:

„Ovo govorim kao predsednik političke stranke koja je opozicija vlasti u čijoj se nemilosti nalazi duži niz godina, ali koja nije i nikad neće biti opozicija države“.

autor: http://kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.