Vukanović priznao: NE TREBA MI POMOĆ SDS-a I PDP-a – Opozicija nema ogromnu podršku

Vukanović priznao: NE TREBA MI POMOĆ SDS-a I PDP-a – Opozicija nema ogromnu podršku

Ne treba meni nikakva pomoć SDS-a i PDP-a. Raširićemo se koliko nam je ćebe veliko. Nikada nisam uzeo ni od koga bilo kakav novac za bilo šta. Ne bih izašao na izbore ako moram da zavisim od nekoga. To bi značilo da nisam slobodan, rekao  je Nebojša Vukanović za sarajevsko Oslobodjenje.

„…. Režim ima ogromne resurse, a SDS i PDP određene probleme. Ne možemo reći da imamo ogromnu podršku naroda. Ovo nije bitka za vlast, nego za opstanak, za RS….“ Priznao je Vukanović.

KOGA ĆE SDS KANDIDOVATI: MIRKA ŠAROVIĆA ILI MILANA MILIĆEVIĆA?

„Ne ulazim u to. Pristalica sam toga da se na izbore ide sa najjačim kandidatima. Mene ne interesuje da li je neko 4. ili 5. po snazi. Pomogao sam i jednom i drugom kad god sam mogao i ne znam zašto su me isključili iz ove priče.“ Rekao je Vukanović.

DA LI JE VAŠA ODLUKA O POVLAČENJU DEFINITIVNA? (iz trke za člana Predsjedništva BiH)

„Nisam odustao, ali je došlo do nevjerovatnih izmjena. Čak i SNSD mora da prikuplja potpise. Imao sam namjeru da istrajem i da budem kandidat, jer Jelena Trivić i ja imamo najviše podrške u narodu i došli bismo do pobjede.“

autor:faktormagzin/Oslobodjenje, foto:faktormagzin

Share

Jedan komentar na “Vukanović priznao: NE TREBA MI POMOĆ SDS-a I PDP-a – Opozicija nema ogromnu podršku

  1. Opozicija nema podrsku a ti imas, e moj vukanovicu dok ti sa opozicija pljujete R. Srpsku i njene gradane a cekate njihove glasove, vi ste samo jedna velika sramota i izdajnici R.Srpske i njenih gradana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.