POTOP JELENE TRIVIĆ U DOBOJU: Pored velikih spinova njena podrška na tribinama očajna

POTOP JELENE TRIVIĆ U DOBOJU: Pored velikih spinova njena podrška na tribinama očajna

Jelena Trivić najavljuje promjene, javnost se spinuje rezultatima anketa kako već sada ima 120% podrške i kako je njena pobjeda nije upitna i da je samo ostalo da se sačeka da prođe 2. oktobar i ona dolazu u predsjedničku palatu. Tvrdi portal Banjaluka 24 koji se dovodi u vezu sa Ivanom Begićem.

Jelena Trivić je počela sa otvorenom predsjedničkom kampanjom prije svih i trenutno jedino ona bez kazni i bilo kakvih posljedica može držati mitinge širom Srpske, tako se danas njen putujući cirkus pojavio u Doboju gdje nakon nekoliko dana najavljivanja spektakla pojavilo oko stotinu građana, a kada se zna da je veliki broj stranačkih aktivista koji je došao iz drugih mjesta pokazuje jako slabu podršku i može očekivati jako loš rezultat u IJ 5.

autor:banjaluka 24, foto:banjaluka 24/FB Jelena Trivić

Share

Jedan komentar na “POTOP JELENE TRIVIĆ U DOBOJU: Pored velikih spinova njena podrška na tribinama očajna

  1. Da umrem od smeha eto to mi dode, kad vidim ove sa trga krajine najblizi Davorovih zalopoljki za njegovim Davidom Draska, Jelenu, Vukana, Govedaricu, Borenovica, Sarovica, Crnatka itd.Toliko su krokodilski suza isplakali na trgu krajine.Neki se zaklese u decu svoju da nece u skupstinu, neki ce uci da ostave pismo na fotelji gde treba da sednu. Zemljo otvorise Sa Davorom rusise Republiku Srpsku i njenu policiju a sad bi da bude predsednica te Republike Srpske. Imaju li stida i obraza bre ovi tz opozicija?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.