UNAKAZIO JE OD BATINA, A ONDA SJEO PORED NJENOG KRVAVOG TIJELA: Jezivi detalji monstruoznog ubistva majke petoro dece u Jagodini

UNAKAZIO JE OD BATINA, A ONDA SJEO PORED NJENOG KRVAVOG TIJELA: Jezivi detalji monstruoznog ubistva majke petoro dece u Jagodini

Osumnjičeni Bojan M. (46) iz Jagodine nakon svađe sa emotivnom partnerkom Andreom K. (35), inače majkom petoro djece, brutalno je nasmrt pretukao rukama i nogama po cijelom tijelu, da bi ona nakon nanijetih teških tjelesnih povreda preminula.

Zločin se, podsjetimo, dogodio u utorak ujutru oko tri sata u stanu osumnjičenog muškarca.

“Kobne večeri žrtva je došla kod osumnjičenog u stan, kao što je to radila i u prethodnom periodu jer su dugogodišnji emotivni partneri. Ništa nije ukazivalo da nesrećna žena neće živa izaći iz stana”, kaže izvor iz istrage i dodaje:

“Sumnja se da su se njih dvoje prvo verbalno sukobili, a zatim je došlo do fizičkog kontakta. Osumnjičeni je rukama i nogama počeo zvjerski da udara nesrećnu ženu, a nije se zaustavio ni kada je počela da krvari i da gubi svijest”.

Kako navodi sagovornik, osumnjičeni nije mogao da se odvoji od žrtve koliko je bio agresivan.

“Tukao je pesnicama po glavi, toliko da joj je lice bilo unakaženo, modro i u podlivima, a imala je i vidljive tragove nasilja po cijelom tijelu. Nasilnik je šutirao rukama i nogama po stomaku, pa je i taj dio tijela modar”, kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

“Tijelo je poslato na obdukciju koja će utvrditi da li je osumnjičeni nasilnik žrtvu možda tukao i nekim tupim predmetom”.

Kurirov sagovornik tvrdi da je Andrea K. ubrzo preminula.

“Sumnja se da je nasilnik nekoliko sati tukao ženu, a kada se uvjerio da je ubio ostao je da sjedi pored njenog krvavog tijela”, kaže izvor i dodaje da je nakon zločina osumnjičeni Bojan M. uhapšen i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Više javno tužilaštvo u Jagodini vodi istragu kojom će utvrditi sve detalje ovog zvjerskog ubistva.

Inače, ubijena žena iz Jagodine je 10. žrtva koju je ubio emotivni partner od početka godine.

Autor:kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.