Karleuša digla „glas“ protiv nasilja nakon ubistva žene u Jagodini, pa pomenula Zvezdana i Anu iz Zadruge

Karleuša digla „glas“ protiv nasilja nakon ubistva žene u Jagodini, pa pomenula Zvezdana i Anu iz Zadruge

Jelena se u svom apelu dotakla i slučaja Zvezdana Slavnića i njegove bivše nevenčane supruge Ane, koja gotovo svakodnevno doživljava nasilje, pre svega psihičku torturu, ali ponekad i fizičku

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se putem Instagrama i apelovala na javnost, nakon stravične vesti da je u Jagodini smrtno stradala žena, zbog teških povreda koje joj je naneo muž, te nagalasila da je vreme da se stane na put nasilju nad ženama i decom.

Kako je naglasila u svojoj prvoj objavi, smrtno stradala žena iz Jagodine je deseta žena ubijena od početka ove godine uz apel da se „nasilje prijavljuje“.

– Juče je u Srbiji ubijena još jedna žena u porodičnom nasilju. Ženu iz Jagodine, majku petoro dece, ubo je partner koji ju je pesnicama i nogama tukao satima dok nije preminula. Ona je deseta žrtva od početka godine! Molim vas prijavite nasilje nad ženama i sasite im živote!

Jelena Karleuša

Printskrin: Instagram/karleusastar

Jelena se u svom apelu dotakla i slučaja Zvezdana Slavnića i njegove bivše nevenčane supruge Ane, koja gotovo svakodnevno doživljava nasilje, pre svega psihičku torturu, ali ponekad i fizičku.

– Šta se desilo muškarcima u Srbii?! Ubijanje, psihičko i fizičko zlostavljanje žena, verbalna agresija, seksualno zlostavljanje, nepoštovanje žene u svakom mogućem smislu doživljavaju svoj vrhunac u Srbiji!!! Ne mogu da ćutim, izuzetno sam osetljiva na ovu temu! Šta se dešava sa medijima?! Sa promocijom nasilnika kroz razne rijalitije i direktnim ponižavanjem žena u tekstovima?!? Neću bre više da čitam o nekoj PIZDURINI iz rijalitija koji svakodnevno zlostavlja neku Anu!!! Neću to da se servira u medijima! Aloooo!

Jelena Karleuša

Printskrin: Instagram/karleusastar

Pop diva je navela da je „odlučila da digne glas protiv nasilja koje žene i deca trpe od strane svojih muževa ili očeva i zamolila korisnike društvenih mreža da je podrže u ovoj borbi za dobro svih nas“.

– Ne želim da komšije „ne žele da se mešaju i gledaju svoja posla“ dok se iz nečijeg stana čuje ženski ili dečiji vrisak i plač!!!! Ne želim da muškarci ubijaju i muče žene i decu u Srbiji! Hoću da dignem glas i da mi se svi pridružite!!! Dosta je!

Autor:Telegraf.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.