KOLEGE GA ŽESTOKO ISMIJALE: NBA zvijezda u RUŽIČASTOM džemperu

KOLEGE GA ŽESTOKO ISMIJALE: NBA zvijezda u RUŽIČASTOM džemperu

NBA zvijezda Kyle Kuzma (26) sinoć je postao hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio u neobičnom ružičastom džemperu.

Navijači u NBA ligi vole vidjet šta igrači nose kada dolaze na utakmice. Pažnju je ovaj put privukao košarkaš Washington Wizardsa kada je sinoć ušao u Capital One Arenu na domaći meč protiv Charlotte Hornetsa.

Kuzma je tom prilikom do ulaska u svlačionicu nosio ogromni roze džemper Rafa Simonsa – RRP koji je košta gotovo 1.400 eura.

Rukavi ovog pletenog uzorka su padali sve do koljena zvijezde visoke 205 centimetra.

James, koji je dobio suspneziju na jednu utakmicu jer je udario Isaiaha Stewarta laktom u lice, ismijao je odjeću na Instagramu, a on je bio samo jedan od brojnih koji su se odlučili pozabaviti ovim modnim svog kolege.

Kuzma je igrao s Jamesom tri godine u Los Angeles Lakersima prije nego što je ljetos otišao iz kluba u trejdu s Russellom Westbrookom.

„Nisi je..no to nosio. Neću pritisnuti ‘like’ jer je ovo nečuveno Kuz“, napisao je 36-godišnji James u komentarima na Instagramu.

„Brate, ovo sada izmiče kontroli“, dodao je još jedan Kuzmin bivši saigrač DeMarcus Cousins, koji je ga je još 2019. godine ponizio nevjerovatnim zakucavanjem.

„Čovječe, neee“, napisao je JR Smith, još jedan član Lakersovog tima koji je osvojio titulu 2019. godine.

Izvor: Klix

Foto: New York Post

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.