„Ljubavnica u teškom psihičkom stanju, ne može svjedočiti“ Almina jetrva POD ISTRAGOM, sumnja se da je prećutala ključne stvari

„Ljubavnica u teškom psihičkom stanju, ne može svjedočiti“ Almina jetrva POD ISTRAGOM, sumnja se da je prećutala ključne stvari

Almina jetrva POD ISTRAGOM.

Novinarka Anila Hodža iznijela je nove detalje o tragičnom događaju koji se dogodio 2. maja u Skadru, kada je majka troje djece Alma Arazi pod još nerazjašnjenim okolnostima završila sa svoje troje djece u rijeci Bojani.

Hodža je izjavila da je Almin suprug i otac njihove djece Ergis Arazi u samici iz bezbjednosnih razloga. Ona je, takođe, dodala da Ergisova 18-godišnja djevojka još nije ispitana u policiji, jer je u teškom psihičkom stanju. Međutim, ona je u preliminarnom svjedočenju rekla da nije upoznala Ergisovu suprugu Almu, već njegovu djecu.

S druge strane, Hodža je rekla da policija istražuje gdje se Ergis Arazi nalazio u vrijeme incidenta.

Šta je jetrva prećutala?

Još jedan važan detalj je da policija sumnja u iskrenost izjave Almine jetrve, pa će ona biti ponovo saslušana.

Novinarka Anila Hodža rekla je za ” Top čenel” da je jetrva Alme Arazi pod istragom, jer postoje sumnje da nije dala iskren iskaz.

– Ključna osoba u ovoj priči je žena sa kojom se Alma videla neposredno prije nego što će sa djecom nestati u Skadru, a onda biti pronađena mrtva u rijeci Bojani, baš kao i njena djeca. Sumnja se da njena jetrva nije iskreno rekla o čemu je zapravo razgovarala sa Almom. Istražitelji smatraju da se tokom dvočasovnog razgovora između Alme i njene jetrve desilo nešto krupnije, da postoji “kap koja je prelila čašu” –

Alma Arazi
FOTO: ALMA BUSHATI ARRAZI / FACEBOOK/SCREENSHOT

U vanbračnoj vezi sedam mjeseci

Kako navode albanski mediji, Ergis Arazi je sedam mjeseci bio u vanbračnoj vezi sa 18-godišnjom djevojkom. On tu vezu nije pretjerano skrivao, a u prilog tome govori i činjenica da ju je upoznao sa djecom koju je dobio u braku sa Almom.

skadar, alma arzi
FOTO: ALMA BUSHATI ARRAZI /FACEBOOK/SCREENSHOT

Po saznanju da je suprug vara, Alma je pokušala da spasi brak, ali u tome nije uspjela. Požalila se i članovima svoje porodice, čak je jedno vrijeme boravila u roditeljskoj kući, ali se ipak vratila nevjernom suprugu.

Obrt u istrazi

Teorija po kojoj su Alma i njeno troje djece skočili sa starog ili novog mosta na Bojani, trenutno nije zadovoljavajuća za skadarsku policiju i tužilaštvo, jer se sumnja da je samoubistvo izvršeno ispod mosta, a ne preko mosta.

Istraga je dovela do ovog novog obrta nakon što je pronađena lutka za koju se sumnja da je pripadala jednoj od njenih kćerki, a koju je lokalna policija Skadra pronašla ispod novog mosta na Bojani. Lutka je promijenila tok istrage za policijske snage iz sela Daragjat, gdje je pronađena njena devetogodišnja kćerka.

autor:http://srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.