Apel Željeznica Srpske: Ne kamenujte vozove?!

Apel Željeznica Srpske: Ne kamenujte vozove?!

“Željeznice Republike Srpske” osudile su kamenovanje putničkog voza ove kompanije koji je saobraćao na relaciji Novi Grad-Banjaluka i na kome je prouzrokovana materijalna šteta, ali da povrijeđenih nije bilo, navedeno je iz ovog preduzeća.

Iz “Željeznica” su na “Fejsbuk” stranici naveli da se ovaj vanredni događaj desio sinoć u 21.12 časova prilikom nailaska voza između stanica Ramići i Banjaluka, te da nije bilo ni kašnjenja vozova i zastoja u saobraćaju.

“Na lice mjesta po prijavi vanrednog događaja izašla je Komisija za vanredne događaje `Željeznica Srpske` i službenici Policijske stanice Lazarevo koji su izvršili uviđaj”, navedeno je u saopštenju.

“Željeznice Republike Srpske” najoštije osuđuju vandalski čin do koga je došlo, iz za sada nepoznatih razloga, a koji će biti utvrđen po završetku istrage.

Iz “Željeznica” apeluju na stanovništvo i sve učesnike u saobraćaju da budu odgovorni, poštuju zakonske propise i ne uništavaju željezničku imovinu, jer pored ugrožavanja opšte bezbjednosti u okviru odvijanja željezničkog saobraćaja, rizikuju i sopstvenu bezbednost.

autor.agencije, foto:željecnice RS FB

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.