Breskvica progovorila o Stanivukoviću: NAŠAO JE NEKE MOJE FOTO?!

Breskvica progovorila o Stanivukoviću: NAŠAO JE NEKE MOJE FOTO?!

Breskvica progovorila o Stanivukoviću!

Pjevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica progovorila o zabrani gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da pjeva u tom gradu.

“Bila sam jako iznenađena tom odlukom, jer ne vidim zašto bi neko bilo gdje nekoga zabranio.

U redu mi je da se na trgovima, koji su na otvorenom, biraju izvođači koji će nastupiti, ali smatram da svaki izvođač koji nastupa u klubovima, ima svoju publiku.

Svako sluša ono što želi, a te osobe koje dolaze u klubove su punoljetne i samim tim mogu da odlučuju šta je dobro za njih, a šta ne.

Nikome nije jasno zašto sam se ja našla na toj listi”, rekla je Breskvica i otkrila koje je opravdanje Stanivuković naveo o njenoj zabrani, piše Blic.

“U prvih nekoliko dana nije ništa govorio, ali onda je vjerovatno istraživao moju ličnost, pa su pronađene neke moje fotografije iz spota “Lutka” u kojoj ja sa svoje dvije drugarice u automobilu imam plastične pištolje.

Kada sam nastupala u Banjaluci prošle godine, ta slika se iskoristila za bilbord.

To je navodno bio razlog, jer sam ja sa tim bilbordima navodno publiku pozivala na nasilje. Smatram da za mene nema ništa problematično, ništa strašno, blamantno.

Čak se trudim da i svojim mlađim fanovima budem primjer”, kaže Breskvica u emisiji “Kec na jedanaest” i dodaje da je mišljenje gradonačelnika ne zanima pretjerano.

Breskvica progovorila o Stanivukoviću!

“Neke moje pjesme nemaju dubokoumne tekstove, ali nemaju pozivanje na nasilje, vulgarnost.

Sa druge strane, muzika koju sam sada počela da pravim je sa mnogo lijepim tekstovima, smatram da su “Sava i Dunav” i “Ko to tamo” prelijepe numere i da svako može da se pronađe u njima.

Ono što je meni posebno drago je to što na moje nastupe dolaze roditelji sa decom, i posle nastupa, ti isti roditelji dovode svoju decu da se slikaju sa mnom, pružaju mi ruku i čestitaju.

Tako da pored toga meni ničije mišljenje nije bitno”, zaključila je Breskvica.

PAKAO: Rat Stanivukovića sa Desingericom i Pljugericom – Ko si da diraš Breskvicu: Jedi moje čarape?!

autor: blic.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.