Cvijanović: Narod očekuje jedinstvo po nacionalnim pitanjima

Cvijanović: Narod očekuje jedinstvo po nacionalnim pitanjima

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da svaka politička partija ima pravo na svoj stav, te da svako nosi odgovornost za svoje odluke.

 

Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu vršioca dužnosti predsjednika SDS-a Milana Miličevića da ova stranka nikada neće biti dio tzv. „široke koalicije“, Cvijanovićeva je rekla da takav njegov odgovor na poziv novoizabranog predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da se održi sastanak parlamentarnih stranaka kako bi se razmotrila mogućnost stvaranja „široke koalicije“ s ciljem zaštite interesa Srpske nije iznenađenje, jer je to već uvriježena praksa.

„Nema se tu šta komentarisati. Naime, mi godinama nudimo i pobjeđujemo, a opozicija godinama odbija i gubi na izborima. Objašnjenje je jednostavno – narod očekuje jedinstvo po nacionalnim pitanjima“, naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je navela da je obaveza SNSD-a kao partije koja je dobila ogromno povjerenje građana da nastavi da okuplja one koji žele da daju svoj doprinos jačanju pozicije Republike Srpske.

(Agencij

Share

Jedan komentar na “Cvijanović: Narod očekuje jedinstvo po nacionalnim pitanjima

  1. ZATO CE SDS NESTATI SA POLITICKE SCENE! MILICEVIC JE REKAO SVE ZA REPUBLIKU SRPSKU I DA CE JE BRANITI ISTO KAO I JELENA UNITARNA BH ISTI VAM JE GAZDA, VEC VIDENO ZA KOGA SU RADILI DO SADA I DALJE CE ISTO NASTAVITI! NEMOJ TE SAMO VI BRANITI REPUBLIKU SRPSKU POSTO BI PROPALA KAO SDS I PDP! POSLECE TE OPET PLAKATI I PLJENITI KAKO VAS JE SNSD I DODIK POKRAO!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.