Đokovići se predomislili – Ipak žele terene u Beogradu

Đokovići se predomislili – Ipak žele terene u Beogradu

Đokovići se predomislili.

Ipak žele terene u Beogradu.

Otac proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića, Srđan, želi da vrati teniske terene na Dorćolu, koji su nedavno predati gradu Beogradu.

Naime, Srđan je izdao saopštenje u kojem je naveo da je spreman za novo partnerstvo i ponovno preuzimanje terena „Milan Gale Muškatirović“.

Nakon izražene namere Novaka Đokovića i njegove kompanije da izađe iz partnerstva sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog terena ‘Novak’ na teniskim terenima ‘Milan Gale Muškatirović’ obaveštavam medije da sam u konsultaciji sa svojom porodicom spreman da ili lično ili preko neke od kompanija u našem vlasništvu nastavimo saradnju sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog centra.

U najkraćem toku ponudićemo gradu neki od modaliteta saradnje ili javnog partnerstva koji bi omogućio da ovaj teniski centar i nadalje obavlja delatnost kojoj je namenjen u korist teniskog sporta Beograda i Srbije.

Nadamo se da će gradski čelnici u ime budućnosti teniskog sporta pozitivno odgovoriti na ovu našu inicijativu“, piše u saopštenju.

autor: http://b92.net

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.