Blizanci otkrivaju tajnu, Rak da se više potrudi, Lavovima stiže dobitak

Blizanci otkrivaju tajnu, Rak da se više potrudi, Lavovima stiže dobitak

Dnevni horoskop za 7. maj 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 7. maj 2023. godine vam donosi podsjetnik da niste sami. Imate potrebu da se izolujete i osjećaj da vas niko ne razumije. To je daleko od istine, pozovite osobu za koju smatrate da može u trenu da vam popravi raspoloženje. Prijaće vam razgovor, a već krajem dana dobijate iznenađenje koje sve mijenja!

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa poznanstvo koje vam donosi boljitak na svim poljima. Osoba koju upoznajete preko prijatelja može da utiče na vaš dalji tok karijere, ali nije tajna da postoji velika mogućnost da u vama probudi lijepe emocije. Prepustite se svemu u čemu se lijepo osjećate, nećete se pokajati.

BLIZANCI

Zvijezde vam predviđaju otkrivanje tajne koja će vas razočarati. Odnos sa bliskom osobom može da se poremeti, ali ne odbijajte prijedlog da saslušate njenu stranu. Ovo je prilika da raščistite listu prijatelja i shvatite koga želite kraj sebe. U ljubavi sve ide kako treba, cijenite podršku partnera.

RAK

Horoskop vas savjetuje se angažujete po pitanju posla. Danas je idealan dan da napravite prve korake i aplicirate za oblasti koje vas interesuju. Prijaće vam osjećaj da doprinosite, možda je baš to rješenje vašeg nezadovoljstva. Obratite pažnju na riječi koje u afektu izgovarate partneru. Moguće su nesuglasice.

LAV

Dnevni horoskop za 7. maj 2023. godine vam donosi novčani dobitak! Konačno ćete riješiti troškove koji vam „vise nad glavom“. Imaćete osjećaj rasterećnosti, a pozitivnu energiju ćete prenijeti i na svoje najbliže. Iznenadite voljenu osobu, treba vam zajedničko vrijeme. Spavajte više.

DJEVICA

Analiza vas uvlači u vrtlog iz kog ne vidite izlaz. Perfekcionizam može lako da vas učini nezadovoljnima, savjet je da ne tražite dlaku u jajetu. Očekujte poziv osobe sa kojom nikad ne znate na čemu ste, iznenadićete se vijestima koje ćete čuti. Pojačajte unos vitamina.

VAGA

Dnevni horoskop za 7. maj 2023. godine vam predviđa zanimljivo poznanstvo. Slijede velike promjene u ljubavi, a svi oni koji su u vezi mogu da očekuju prelazak na viši korak. Uživajte u romantici i prepustite se emocijama, konačno je došlo vrijeme da sve ide u vašu korist.

ŠKORPIJA

Rad, red, disciplina. Danas se služite vojničkim navikama i samo tako nastavite. Vaš trud se primjećuje i očekuju vas velike nagrade. Isplatiće vam se višestruko i drugi će biti ponosni vama. Spremite se na divljenje i aplauz, sve ste zasluženo ostvarili. Za ljubav još morate da se strpite.

STRIJELAC

Otežana komunikacija u poslovnom okruženju, razmislite o svom stavu. Možda je previše surov za ljude sa kojima sarađujete, pa nailazite na neočekivani odjek. Poslušajte savjet starije muške osobe, značiće vam za dalji napredak. Partner vam sprema lijepo iznenađenje, oraspoložiće vas.

JARAC

Zvijezde vam danas poručuju da nije sve crno ili bijelo. Ne pokušavajte da ubjeđujete druge da su vaši izbori pravi, već uživajte u onome što vas čini srećnim. Dodatna tenzija vam nije potrebna, vi najbolje znate šta vam prija. Osoba iz prošlosti vam ne izbija iz glave, budite iskreni prema sebi, a onda i prema drugima.

VODOLIJA

Ovoga puta treba da isključite emocije, a uključite razum. Potpisivanje ugovora je konačno došlo na red, a moguće je da ćete riješiti i neko imovinsko pitanje. Ne odlažite razgovor sa partnerom, problemi će se riješiti samo onda kada razgovarate o njima.

RIBE

Dnevni horoskop za 7. maj 2023. godine kaže da se konačno osjećate malo bolje. Prethodni dani su bili teži nego inače, a sada ste spremni za nove poduhvate. Promjena posla može biti dobra ideja, samo ako ste stvarno sigurni da želite to. U ljubavi sve puca od romantike, uživajte!

autor: http://mondo.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.