DOSADILA MU ŽENA, PA JE PRODAO! U zamjenu je dobio OVO!

DOSADILA MU ŽENA, PA JE PRODAO! U zamjenu je dobio OVO!

Neimenovani tinejdžer (17) iz indijske savezne države Odiše odlučio je da mu je telefon daleko važniji od braka, pa je suprugu zamijenio za novi mobilni.

Nevjerovatnu vijest prenose upravo svi tamošnji portali, a kažu i da je veliko pitanje kako bi ta nesrećna djevojka (26) završila da se u sve nije umješala policija koja je upala u silne probleme tokom akcije spasavanja.

Naime, kada su ušli u selo u namjeri da djevojku vrate kući, službenici su naletjeli na razjarene mještane kojima nije palo na pamet da tako lako puste sirotu djevojku da ode.

Protestvovali su, tvrdili da su je pošteno platili, ali je na kraju ipak nekako izbavljena iz stravične situacije.

Mladić i devet godina starija devojka uplovili su u bračne vode pre samo mesec dana, međutim nakon što se njemu ukazala prilika da nabavi novi aparat, prodao je muškarcu starom 55 godina.

– Priznao nam je šta je učinio tokom ispitivanja. Tim iz Balanžira otišao je u Ražastan kako bi ušao u trag ženi. Međutim, tamošnji mještani nisu dopustili da je odvedemo sa sobom, insistirali na tome da je pošteno kupljena. Nije bilo lako vratiti je kući – izjavio je neimenovani policajac, čije reči prenosi portal Hindustan Times.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.