Drinić napao Trivićevu – Dobio žestok odgovor

Drinić napao Trivićevu – Dobio žestok odgovor

Drinić napao Trivićevu

Nebojša Drnić napao je Jelenu Trivić.

Bliski saradnik Draška Stanivukovića i poslanik PDP-a u Skupštini rekao je gostujući na http://n1.ba kao ona Trivićeva

„Ništa revolucionarno nije ponudila“.

– Jelena Trivić kao kandidat na izborima 2022. godine, bez obzira na podršku cijele opozicije, nije uspjela da pobijedi.

A, ono što ona danas ima je stranka koja nije parlamentarna, dok su njeni odbornici u Banjaluci zapravo odbornici PDP.

Odogovor Trivićeve

Naviknuti na riječ “revolucija” jer su proveli tzv. saobraćajnu revoluciju, kadrovi Draška Stanivukovića pokušavaju preko imena Jelene Trivić da budu zapaženi u javnosti.

Saopšteno je ovo iz Gradskog odbora NF Banjaluka reagujući na izjavu poslanika PDP u parlamentu Srpske, Nebojše Drinića da predsjednica Narodnog fronta, “Jelena Trivićeva nije ponudila ništa novo na političkoj sceni Republike Srpske”.

– Ništa novo, ništa revolucionarno nije ponudila Jelena Trivić. Onaj mali broj ljudi koji je odlučio do ode iz PDP u njen pokret već se vratio – rekao je Drinić.

Iz Gradskog odbora NF Banjaluka kađu da Drinić treba da odgovori da li je još uvijek u radnom odnosu u Gradskoj upravi i ako nije, zašto se i dalje ponaša kao “siva eminencija gradskih projekata”.

– O Nebojši Driniću ne može se mnogo toga ni reći, jer široj javnosti nije poznat, ali je vrlo prepoznatljiv u krugovima “biznismena”. Pitamo se zašto?! – navodi se u saopštenju iz NF.

Dodaje se da Drinić kao narodni poslanik nije imao nijednu zapaženu diskusiju, a jedino što se za njega kao narodnog poslanika veže jeste, tvrdi se u saopštenju,

autor: faktormagazin/ http://srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.