Evo kako izgledaju teniski tereni u Banjaluci 12 dana do turnira!

Evo kako izgledaju teniski tereni u Banjaluci 12 dana do turnira!

Radovi su pri kraju, sve će biti gotovo do početka turnira, kaže jedan od užurbanih radnika, kojeg je ekipa BL portala danas zatekla na centralnom terenu, na mjestu gdje će biti odigrana završnica turnira „Srpska Open“, koji počinje 16. aprila.

Tako se na ovom terenu, koji je ujedno i najkompleksniji dio infrastukture neophodne za turnir, trenutno postavljaju stolice na tribinama, dok se u prostorijama objekta, kako nam je potvrđeno, obavljaju završni radovi poput postavljanja keramike i električnih instalacija.

Pored završnih radova na centralnom terenu, radnici užurbano privode kraju i radove na završetku „turbo rotor“ kružnog toka između Gundulićeve i ulice Olimpijskih pobjednika. Takođe, radi se i na uređenju Parka Mladen Stojanović, u kojem će biti smještena FAN zona, čije je postavljanje pri kraju.

Podsjećamo, turnir “Srpska Open” ATP serije 250 biće održan od 16. do 23. aprila, a na njemu će učestvovati neki od najboljih tenisera današnjice, među kojima je i najbolji na svijetu Novak Đoković. Interesovanje Banjalučana, i teniske publike veoma je veliko za ovaj turnir, naročito kada se u obzir uzme činjenica da su sve karte rasprodate za manje od 24 sata nakon što su puštene u prodaju.

autor:bl-portal.com foto:bl-portal.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.