Fijasko GO SDS-a Banjaluka. Umjesto 250, podijelili samo 32 nove članske karte?

Fijasko GO SDS-a Banjaluka. Umjesto 250, podijelili samo 32 nove članske karte?

Pompezno, danima u medijima najavljivana Konferencija Gradskog odbora SDS-a, na kojoj je trebalo da bude podijeljeno 250 novih članskih karata, održana je večeras.

Povjernik SDS-a za Banjaluku i zamjenik predsjednika stranke, Milan Radović nadao se dolasku 250 novih članova, Konferenciji se, kako saznaje Faktor, odazvalo 150 ljudi, među kojima i gosti te stari članovi strane, a nove članske karte dobilo je 32 mladih.

Poptuni fijasko koji je prije svega doživio povjerenik, Milan Radović, nije se mogao sakrtiti na licima prisutnih.

On je, opet za medije koji ga podržavaju, izjavio kako je ova stranka u Banjaluci sve snažnija te pozvao ljude da se pridruže, kako je rekao, onima koji žele bolju i pravedniju Republiku Srpsku.

autor: Faktor foto: RTVBN

Share

2 komentara na “Fijasko GO SDS-a Banjaluka. Umjesto 250, podijelili samo 32 nove članske karte?

  1. Boga mi milane nece narod vise sa SDS i PDP izdajnicima. Narod je za vreme vladavine SDS i PDP ostao bez plata i penzija sirotinjski zivot bio.Narod je poceo dobijati redovne plate i penzije kad je dosao Dodik i SNSD i sve do danas dan prima redovno. Narod nece vise nazad narod hoce napred da ide nema vise glasova za srpske izdajnike. ZIVELA REPUBLIKA SRPSKA! ZIVEO DODIK! ZIVELI CESTITI SRBI KOJI VOLE SVOJU SRPSKU I RADE U NJENU KORIST!

    1. Daj Bože ali narod je veoma kvarljiva roba i prije sebi može da naudi nego da pomogne! Vidjeli smo na primjeru D. S. i na milion drugih primjera!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *