Istraga oko ubistva Eskobara i u Srpskoj: Policija u Bijeljini traga za Pjanovićem

Istraga oko ubistva Eskobara i u Srpskoj: Policija u Bijeljini traga za Pjanovićem

Policija Srpske traga za Markom Pjanovićem iz Brčkog, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo „Interpolovu“ međunarodnu potjernicu zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića.

Pjanović koji se dovodi u vezu s ubistvom u posljednja 24 časa primjećen je na području Bijeljine.

„Molimo građane ukoliko primjete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj 122 ili se obrate najbližoj policijskoj stanici“, rekli su iz MUP-a RS.

„Nezavisne novine“ nezvanično saznaju da je sinoć u Sarajevu uhapšena Pjanovićeva devojka (22) za kojom je takođe bila raspisana međunarodna potjernica zbog ubistva Ranka Radoševića Eskobara 9. marta u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama Uprava za organizovani i teški kriminalitet RS  u saradnji sa MUP-om Srbije i policijom Brčkog su je locirali u Sarajevu te su obavijestili  sarajevsku policiju koja ju je uhapsila.

Kako je saopšteno iz MUP-a Kantona Sarajevo, uhapšena je A.Š (22) u Brčkom, za kojom je raspisana međunarodna potjernica zbog krivičnog djela ubistva R.R.

O hapšenju je obavešten dežurni tužilac Tužilaštva Bosne i Hercegovine, a uhapšena je predata u Jedinicu za zadržavanje MUP-a Kantona Sarajevo.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar, iz Nikšića, ubijen je 9. marta u kafiću u sklopu benzinske pumpe u Rušnju, u Beogradu. U vezi sa tim ubistvom, u stanu na Novom Beogradu uhapšena dvojica muškaraca i maloletna devojka.

Autor:nezavisne.com

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.