„Sinoć sam ga VIDJELA NA TERASI“ Komšije Zokija Šumadinca u šoku zbog njegove smrti

„Sinoć sam ga VIDJELA NA TERASI“ Komšije Zokija Šumadinca u šoku zbog njegove smrti

Komšije Zokija Šumadinca u šoku zbog njegove smrti.

Vijest da je Zoki Šumadinac preminuo mnoge je ostavila u šoku, a izuzetak nisu ni njegove komšije iz Gornjeg Milanovca.

Komšije su ostale zatečene strašnom viješću.

– Moj prozor gleda na njihovu terasu i viđala sam ih kad su na terasi. Bio je super, kul lik skroz. Šokirala sam se kad sam čula. Svi su ga voljeli. Živio je sa sinom i ženicom nekom. Majka njegovog sina nije živjela tu. Korektni su bili. Fini stvarno. Ta ženica je godinama bila sa njim. Baš mi je šok ovo, ne znam šta se desilo. Sinoć sam ga vidjela na terasi. Bio je stvarno dobar komšija – komšinica Ana.

Drugi komšija dodaje da je u toku noći bila i Hitna pomoć.

– Poznavao sam Zokija. Bio je mnogo dobar komšija. Stvarno sam se iznenadio. Uopšte nisam znao da je imao problema sa srcem. Jutros sam saznao šta se desilo… Hitna je došla noćas u pola dva. Uvijek se uredno javljao – komšija Nenad se šokirao kada je saznao

– Čula sam za njega. Pomagao je ljudima. Držao je humanitarne koncerte. Zadnji put je pjevao na vidikovcu. Znam da se bavio astrologijom. To znam, jer sam ja mnogo plakala zbog mog mlađeg sina kad su mu nešto našli u kolima. Tada su mi komšije rekle da idem kod Zorana da vidi šta će se desiti, ali nisam otišla – izjavila je gospođa Bosiljka.

Zoran Šumadinac
FOTO: RINGIER

– Poznavala sam ga, ali stvarno sam sada od Vas prvi put čula da je preminuo. Iznenadili ste me. Viđala sam ga sa tom ženom sa kojom je živio i sa djetetom. Nekad je i sam izlazio. Tuga za sina. Još je u osnovnoj školi. Bože sačuvaj, stvarno ste me zatekli – rekla je gospođa Ana za Telegraf.

Zoki Šumadinac je rođen 8. 8. 1975. godine u Austriji, a živio je u Gornjem Milanovcu.

Bavio se pjevanjem, ali i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija. Zoki je javnosti postao poznat po svojoj numeri pod nazivom “Autotjun” koja je za samo nekoliko nedjelja dostigla milionske preglede.

Na vječni počinak će biti ispraćen u nedjelju (9. juna), u 13h u selu Natalinci.

Zoran Šumadinac
FOTO: RINGIER

Preminuo je danas, 7. juna usljed srčanih komplikacija.

Imao tri kliničke smrti

Inače, on je svojevremeno pričao da je imao tri kliničke smrti sve promijenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći. Za sebe je govorio da je pozitivan i dobronamjeran.

Podsjetimo, Šumadinac se oprobao u rijaliti programu “Zadruga“, ali je nekoliko puta izveden iz šou programa zbog lošeg zdravstvenog stanja, te mu je nekoliko puta pozlilo pred kamerama.

PODSJEĆAMO:

Preminuo Zoki Šumadinac

autor:http://srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.