Darko Lazić: Opet bih se drogirao, ali ne smem

Darko Lazić: Opet bih se drogirao, ali ne smem

Opet bih se drogirao.Pjevač Darko Lazić već neko vrijeme uživa s partnerkom Katarinom, s kojom čeka prinovu, a svojevremeno je za medije otkrio da je orgijao u Cirihu sa 12 žena.

Pjevač se na ovaj korak odlučio kada je bio s nekoliko drugara, pa su otišli u javnu kuću i birali djevojke s kojima će da se zabave, a nakon akcije koja je trajala cijelu noć folkeru su se pojavili problemi s kukom koji je operisao poslije teške saobraćajke.Lazić tvrdi je spavao sa najljepšim ženama iz javne kuće, te da se i danas rado sjeća tog perioda.

“Kad sam boravio u Cirihu zbog posla, ispunio sam sebi jednu od želja, onako, što bi rekli, za opuštanje. Noću sam radio, danju spavao, pa smo napravili nekoliko dana pauze da se provedemo i obiđemo grad. Nekoliko drugara je bilo sa mnom, dogovorili smo se da odemo u javnu kuću i uživamo za sve pare. Te večeri sam imao odnose sa 12 devojaka. Kad sam ušao, nisam znao gde pre da pogledam! Pored mene leži crnka, brineta, crvenokosa, plavuše. Sve što sam mogao da zamislim! Ne zna čovek gde će pre! To mi je bila velika želja. Drugare nisam video celu noć, svi su bili po sobama. Tek ujutru smo se svi našli i krenuli u hotel u kom smo odseli”, ispričao je Darko na početku.

Kako je tada ispričao, Lazić je poslije orgijanja, koje je trajalo cijelu noć, imao probleme s kukom koji je operisao nakon što je jedva izvukao živu glavu u udesu koji je imao prije nekoliko godina.

“Pred jutro me je mnogo boleo kuk. Jedva sam se kretao od bolova, znate da sam imao nekoliko operacija posle saobraćajke. Raštimovao mi se kuk, a tek po dolasku u Srbiju mogao sam s doktorima da obavim pregled. Doktor me je pitao šta sam radio, morao sam da mu objasnim onako uvijeno. Čovek je samo počeo da se smeje, pogledao me je i rekao: „Darko, ajde vodi računa! Nemoj opet da te sastavljamo. U svemu moraš umereno“, prisjeća se folker.

Lazić je istakao da bi i danas koristio opijate kao ranije, ali da ne smije jer su ga doktori opomenuli da može da mu naškodi na duže staze.

“Sve sam u životu hteo da probam i probao sam. Od javnih kuća do narkotika. Sada više ne mogu ni da popijem kako treba, a kamoli da konzumiram nešto. To vreme je prošlo. Opet bih se drogirao, ali ne smem jer su mi doktori rekli da nije dobro za mene. Volim da popijem, da se opustim s društvom, da zapalim, ali uporedo s tim počeo sam da treniram i vodim računa o ishrani. Mislim, trudim se da živim što je zdravije moguće, ali ne mogu daleko od ovih poroka koje sam nabrojao”, rekao je Darko, a prenosi Republika.

autor:http://glassrpske.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.