Mjesec ušao u Blizance: Tri znaka očekuje procvat

Mjesec ušao u Blizance: Tri znaka očekuje procvat

Mjesec ušao u Blizance.

Mjesec, koji simbolizuje naša osjećanja, nalazi se trenutno u Blizancima. On predstavlja emocionalni svijet i unutrašnja osjećanja, dok znak Blizanaca označava komunikaciju, intelekt i promjenljivu prirodu.

Kombinacija ovih faktora može uticati na emocionalni sklop osobe na različite načine.

Evo nekoliko karakteristika osoba s Mjesecom u Blizancima.

Komunikativnost

Osobe s Mjesecom u Blizancima često su veoma komunikativne i vole razgovarati. Imaju sklonost ka brzom razmjenjivanju informacija i često su društvene.

Promjenljivost

Mjesec u Blizancima daje promjenljive emocionalne reakcije. Emocije ovih osoba mogu brzo varirati, što ih čini prilagodljivim, ali takođe i povremeno nestalnim.

Intelektualnost

Ove osobe obično imaju jak intelektualni sklop i vole učiti i istraživati nove stvari. Ovo ih čini odličnim učiteljima i govornicima.

Radoznalost

Mjesec u Blizancima podstiče radoznalost i želju za istraživanjem. Ove osobe obično vole putovanja, čitanje i sticanje novih znanja.

Društvenost

Emocije ovih osoba često su povezane s njihovim društvenim interakcijama. Vole biti okruženi ljudima i komunicirati s njima.

Poteškoće s dubokim emocijama

Iako su veoma inteligentne i komunikativne, osobe s Mjesecom u Blizancima ponekad mogu izbjegavati suočavanje s dubokim emocijama. Radije će analizirati i razgovarati o svojim osjećajima nego ih direktno doživjeti.

Mjesec u Blizancima će prijati Vagama, Vodolijama i Blizancima.

autor:http://nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.