Nešić i Šarović prave OPOZICIJU u OPOZICIJI – Zajednička lista DNS-a i SDS-a za Parlament BiH?

Nešić i Šarović prave OPOZICIJU u OPOZICIJI – Zajednička lista DNS-a i SDS-a za Parlament BiH?

Tačno je da me je lider SDS, Mirko Šarović zvao na sastanak kako bi razgovarali o izborima u oktobru ove godine. Potvrdio je Nenad Nešić pisanje http://srpskainfo.com.

Dvojica lidera trebala sastati početkom sljedeće sedmice kako bi razgovarali o zajedničkoj listi za Parlamentarnu skupštinu BiH, ali i inokosnim funkcijama.

Dobro obavješten izvor Srpskainfo iz vrha SDS tvrdi da Šarović i Nešić već duže vrijeme pregovaraju o međusobnoj podršci na predstojećim izborima, te da su odlučili da imaju zajedničku listu kandidata za poslanike u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Osim toga, na sastanku su trebali da razgovaraju i o zajedničkim kandidatima za inokosne funkcije.

„Tačno je da me je Šarović pozvao juče putem telefona i predložio da se sastanemo u ponedeljak ili utorak, te da popričamo oko izbora u oktobru. Mogu da potvrdim i da se teme sastanka koje je predložio Šarović podudaraju sa onim što vam je rekao vaš izvor iz SDS.“ – istakao je Nešić.

On kaže da svi njegovi sastanci sa političkim liderima u Srpskoj nisu tajni nego javni, te da nije neko ko se krije od javnosti.

Sastanak sa Šarovićem, ukoliko sada do njega uopšte dođe, s obzirom na to da je lider SDS večeras demantovao pisanje Srpskainfo, Nešić ističe da će biti javan.

„Razlika između mene, koji zagovaram treći put za Srpsku, i drugih političara u RS jeste u tome da sam ja spremam da sarađujem sa svima kojima je Republika Srpska jedini interes i kojima je u središtu Republika Srpska. Znači, treći put upravo zagovara da je Republika Srpska iznad svakog političkog i ličnog interesa i spreman sam da razgovaram sa svima koji mogu doprinijeti za bolju Srpsku.“ – poručio je Nešić.

autor.srpskainfo/faktormagzin, foto:faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.