Dodik: Očekujemo spektakl!

Dodik: Očekujemo spektakl!

Sve je spremno za spektakularni turnir povodom 50 godina postojanja KK Igokea.

„Sinoć smo ostali do tri sata poslije ponoći, slagali smo koševe, donosili parket. Vjerujem da će uskoro sve biti spremno. Spektakl se očekuje večeras od 8 časova. Vjerujem da će biti pune tribine, mislim da su sve ulaznice prodate. Radujem se svemu ovome da krene kako treba“, kaže generalni menadžer Igokee Igor Dodik za ATV.

Ideja turnira na otvorenom nije baš uobičajena za košarkaške turnire na ovom nivou. Uzbuđeni su svi, od igrača do publike.

„S obzirom da je jubilej 50 godina tražili smo nešto nesvakidašnje. Nije bila ideja samo da to bude u Laktašima, nego da proširimo i na Banjaluku i da iskoristimo ovaj prelijepi kompleks koji se koristio za Srpska open. Tražili smo informaciju gdje se održavalo nešto ovako slično. Ovo je jedinstveno ne samo u Srpskoj i regionu, nego i u Evropi. Ponosni smo što smo napravili ovakav spektakl. Imam blagu tremu, vjerujem da će sve biti kako treba“, kaže Dodik.

On ističe da je svijetla budućnost pred Igokeom zbog uspjeha omladinaca ovog tima. Juniori Igokee osvojili su FIBA Ligu šampiona zbog čega menadžer kluba ne brine za budućnost.

„Ponosni smo i što imamo ovakve prijatelje koji će doći na jubilej. Nadam se da ćemo biti dobri domaćini i da će oni i sami biti iznenađi kako će ovo izgledati narednih dana“.

Dodik ističe da je izgrađen brend Igokea koji je prepoznatljiv ne samo u regionu, nego i šire.

„Kada odemo na sastanak Čempions lige u Ženevu, kada kažemo da smo iz Igokee oni odmah znaju ko smo i odakle smo. Mnogi roditelji žele da pošalju djecu u naš klub i da mi vodimo računa o njima ne samo na parketu nego i van. Da napravimo od tih momaka ljude koji će u budućnosti da se izgrade i da ih ponosno gledamo u velikim klubovima“, rekao je Dodik.

Odigraće se i meč veterana na kojem će nastupiti Novica Veličković, a da se očekuju i druga poznata imena poput Dejana Bodiroge i Vlade Divca koji možda neće zaigrati, ali će biti prisutan.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.