Policija o drami u sarajevskoj školi: Dva učenika izbodena, treći osnovac uhapšen

Policija o drami u sarajevskoj školi: Dva učenika izbodena, treći osnovac uhapšen

Policija o drami u sarajevskoj školi.

Dva učenika devetog razreda Osnovne škole “Behaudin Selmanović” zadobila su povrede oštrim predmetom, a maloljetni izvršilac, pomenutog djela, takođe učenik devetog razreda je uhapšen u popodnevnim satima, saopšteno je iz MUP-a KS.

“Danas oko 13.15 sati, osoblje Osnovne škole ‘Behaudin Selmanović’ obavijestilo je PU Novi Grad da je jedan učenik zadobio povredu oštrim predmetom, a koju mu je u školskom prostoru nanio njegov vršnjak, takođe učenik”, navodi se u saopštenju.

Povrijeđenom učeniku je, kako se dodaje, pomoć ukazana na KCUS, gdje su mu konstatovane teške povrede i gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

“Povredu oštrim predmetom je zadobio još jedan učenik IX razreda i njemu su konstatovane lakše povrede”, navodi se u saopštnju u kojem se dodaje da je uviđajem rukovodila tužiteljka Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, pišu Nezavisne.

“U poslijepodnevnim satima, maloljetni izvršilac je lišen slobode zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela Ubistvo u pokušaju i Lakša tjelesna povreda i nad njim se vrši kriminalistička obrada”, precizira se u saopštenju MUP-a KS.

Kako su istakli u saopštenju, s obzirom na činjenicu da je riječ o maloljetnicima, Uprava policije i KTKS više detalja neće saopštavati.

 

 

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.