PRAVIO I KOLAČE:Vučić u posjeti lovačkoj kući

PRAVIO I KOLAČE:Vučić u posjeti lovačkoj kući

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas građanima u Donjem Tovarniku kod Pećinaca, u okviru posjete Sremskom okrugu, da će država sačuvati Srbiju cjelovitom, onako kako piše u Ustavu, ali i da  više ne smijemo da ponavaljamo greške iz prošlosti.

„Nije lak period pred nama, ali treba da znate da kada vodimo odgovornu, ozbiljnu i mudru politiku, da Srbija uvijek izlazi kao pobjednik“, istakao je Vučić u obraćanju građanima, koji su ga dočekali ispred lovačke kuće „Donji Tovarnik“, u tom mjestu u blizini Pećinaca.

Istakao je da ćemo sačuvati Srbiju cjelovitu, ali da istovremeno nećemo biti izolovani.

„Čuvaćemo i mir, jer mi djece za bacanje nemamo. Mnogo smo grešaka  napravili u prošlosti i takve greške više ne smemo da ponavaljamo“, poručio je Vučić.

Vučić je danas započeo posjetu Sremskom okrugu obilaskom lovačke kuće „Donji Tovarnik“, u tom mjestu u blizini Pećinaca gdje će razgovarati sa predstavnicima lovačkog udruženja, udruženjem žena „Sunčev cvet“, a takođe, planiran je i obilazak mini zoo vrta.

Prisustvuju i ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, pokrajinski premijer Igor Mirović, ministar odbrane Miloš Vučević i drugi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio  je danas u Donjem Tovarniku, u opštini Pećinci, da će rekonstrukcija puta Ašanja-Brestač, u dužini od 25 kilometara, početi u oktobru i da će završetkom njegove rekonstukcije u mnogome biti poboljšan život stanovnika tog dijela Srema, kao i da će država obezbjediti sredstva za obnovu tvrđave Kupinik.

Tokom obilaska Donjeg Tovarnika, kojim je započeo posjetu Sremskom okrugu, Vučić je konstatovao da se cijela opština Pećinci brzo razvija i dodao da će država pomoći u rekonstrukciji srednjevijekovne tvrđave Kupinik, za čiju obnovu je potrebno dva do tri miliona evra.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsjednik Srbije počeo je posjetu Donjem Tovarniku razgovorom sa predstavnicima lovačkog udruženja „Donji Tovarnik“, gdje je pohvalio lovačku kućicu udruženja napravljenu od gline i trske, koju godišnje obiđe desetak hiljada djece u organizaciji lokalne turističke organizacije.

Dodao je da će radovi početi u oktobru i biti završeni za godinu dana.

On je dodao da će završetkom puta Brestač-Ašanja rešiti najveći problem u tom kraju, ali da će ostati neke sitnije stvari, poput fiskulturne sale.

„Radimo kanalizaciju za pet sela, uložili smo 750 miliona  i treba još 1,5 milijardi, što je više od vašeg budžeta“, konstatovao je Vučić. 

Vučić danas je u okviru posjete Sremskom okrugu obišao proizvodni pogon kompanije „Stamevski – Moj slatkiš“ u Staroj Pazovi i tom prilikom rekao da će se država potruditi da pomogne srpskim privrednicima kako bi unaprijedili proizvodnju.

Vučić je nakon Stare Pazove stigao je u Inđiju, gdje obilazi proizvodni pogon kompanije „Plastik Gogić“.

autor:unaworld.com foto:unaworld.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.