Predsjedništvo SNSD Bijeljina: Stekli se uslovi za opoziv gradonačelnika!

Predsjedništvo SNSD Bijeljina: Stekli se uslovi za opoziv gradonačelnika!

Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini sinoć je održana proširena sjednica Predsjedništva Gradskog odbora SNSD Bijeljina, na kojoj se raspravljalo o smjeni aktuelnog gradonačelnika Ljubiše Petrovića.

 

Na tački 3 Dnevnog reda bijeljinskog Predsjedništva SNSD se raspravljalo o političkoj situaciji u Bijeljini sa akcentom na eventualni opoziv gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

Stekli se uslovi za opoziv Gradonačelnika Bijeljine

Nakon rasprave jednoglasno je usaglašeno da su stekli uslovi da se krene u opoziv u skladu sa zakonom propisanim uslovima, Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, i uz saglasnost proširenog Gradskog odbora SNSD Bijeljina sa svim Mjesnim odborima, a taj sastanak se treba održati u najskorijem roku.

Kandidat mora biti iz SNSD Bijeljina

Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini Predsjedništvo bijeljinskog SNSD je po ovoj tački Dnevnog reda jednoglasno usvojilo Zaključak da se u narednih dan-dva organizuje i održi sastanak sa koalicionim partnerima (Koalicija Dogovor za Bijeljinu) i onda donese konačna odluka, kao i da će se ispoštavati dogovor i usaglašavanje stavova sa koalicijom.

Takođe jednoglasno usvojen zaključak u bijelinskom SNSD je da kandidat, pod uslovom da prođe opoziv aktuelnog gradonačelnika Bijeljine mora biti iz bijeljinskog SNSD.

Već ranije Dešavanja u Bijeljini su pisala da su kontaktirali pojedine predsjednike političkih partija iz Koalicije Dogovor za Bijeljinu, te da su isti iznijeli raspoloženje unutar koalicije, odnosno da je većina stranaka unutar Koalicije Dogovor za Bijeljinu, ZA opoziv gradonačelnika Bijeljine.

Nakon svega gore navedenog, očito je da su počele pripreme za opoziv Ljubiše Petrovića gradonačelnika Bijeljine.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.