SNSD predao potpise – OČEKUJU POBJEDU NA SVIM NIVOIMA

SNSD predao potpise – OČEKUJU POBJEDU NA SVIM NIVOIMA

SNSD je danas predao potpise Centralnoj izbornoj komisiji i prijavio se za Opšte izbore na svim nivoima – i u Republici Srpskoj i u FBiH, rekao je Radovan Kovačević, portparol ove stranke.

„Moram da kažem da je SNSD kao najjača i ubjedljivo najveća politička stranka u Republici Srpskoj i BiH, predao prijavu za izbore na svim nivoima u BiH. Za Narodnu skupštinu Republike Srpske, za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, za predsjednika Republike i za srpskog člana Predsjedništva BiH. Isto tako je bitno da smo se prijavili za sve nivoe, od kantona pa do PD PS BiH i u FBiH jer je SNSD jedina stranka koja nikada neće zaboraviti na prava našeg naroda u FBiH“, poručio je Kovačević te dodao:

„Potpuno sam uvjeren da će građani Republike Srpske i ovaj put prepoznati da je SNSD jedina stranka i jedina politička snaga koja može kvalitetno i snažno voditi Srpsku! Idemo dalje i nastavljamo da povećavamo plate i penzije i da razvijamo infrastrukturu. Nastavljamo i da se borimo za status Republike Srpske – i u Sarajevu i na svim drugim stranim adresama bilo gdje u svijetu i niko nas u tome neće zaustaviti“, istakao je Kovačević. 

 

autor:atv/faktormagzin, foto:faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.