SNSD u Tesliću ŠOKIRAN! Nenad Dušanić predat tužilaštvu

SNSD u Tesliću ŠOKIRAN! Nenad Dušanić predat tužilaštvu

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a u Tesliću Dalibor Panić rekao je da su šokirani zbog hapšenja direktora Šumskog gazdinstva „Borja“ Nenada Dušanića i da će o njegovom isključenju iz ove stranke odlučivati članovi Opštinskog odbora na sjednici koja će biti sazvana u narednom periodu.

Panić je rekao Srni da će se prilikom odlučivanja voditi i stavom predsjednika SNSD-a Milorada Dodika da se Dušanić isključi iz stranke.

On je naveo da teslićki Opštinski odbor SNSD-a broji 106 članova i ukazao na statutarnu odredbu prema kojoj predsjednik stranke člana isključuje na prijedlog Opštinskog odbora.

„I mi smo zatečeni jer Dušanića poznajemo kao nekog koji se u najgorim vremenima suprotstavio kriminalu u Šumskom gazdinstvu u Tesliću. Sada, s druge strane, šokirani smo svim što smo vidjeli juče“, izjavio je Panić.

Dodik traži da se Dušanić isključi iz SNSD-a i smijeni sa funkcije!

Panić je najavio da će sjednica Opštinskog odbora biti sazvana u narednom periodu, ne precizirajući kada.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da od generalnog direktora Javnog preduzeća „Šume Srpske“ traži da Nenada Dušanića smijeni sa funkcije direktora Šumskog gazdinstva „Borja“. Dodik, koji je i lider SNSD-a, na „Tviteru“ je naveo da je i od predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić Dalibora Panića zatražio da danas iz stranke isključi Nenada Dušanića.

Objavljen snimak: Evo kako je uhapšen Nenad Dušanić!

Dušanića su juče na području Teslića uhapsili pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske u okviru operativne akcije „Borja“, a na teret mu se stavlja krivično djelo primanje mita od 5.000 KM.

autor:agencije

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.