Šokantan snimak sa utakmice: Navijač pucao iz zolje na teren

Šokantan snimak sa utakmice: Navijač pucao iz zolje na teren

Šokantan snimak stiže nam iz Hrvatske gdje je jedan navijač koristio zolju na utakmici.

 

Jedan od najpopularnijih navijačkih profila na internetu “Hooligans TV” objavio je šokantan snimak, navodno sa utakmice Plitvice Sokolac u Hrvatskoj koja se po njihovim riječima odigrala 11. septembra ove godine. Na snimku se vidi kako jedan od malobrojnih huligana na tribini ispaljuje RAKETU iz oružja – i to prema terenu.

Mladić koji je bio najbliži ogradi je uzeo zolju iz koje je pucao u pravcu terena, pa je raketa pala nedaleko od fudbalera koji su bili na njemu. Nezvanično, u pitanju je utakmica Prve županijske lige Ličko-senjske i policija već istražuje ovaj slučaj.

Autentičnost snimka potvrdio je Vladimir Romić iz Fudbalskog saveza Hrvatske, dok sa druge strane prvi čovjek Sokolca Ivica Perković, koji nije bio na utakmici, tvrdi da u zapisniku nije upisan ovaj incident, dok pretpostavlja da se sve dogodilo ranije, odnosno da je snimak star.

– Da, incident se dogodio. Pokrenuli smo disciplinski postupak protiv domaćina kao organizatora utakmice, tražimo izjave delegata, sudija i predstavnika oba kluba, pa će disciplinski sudija odrediti kaznu – rekao je Romić za “24sata.hr”, dok je prvi čovjek Plitvica Milan Jakovljević poručio da se to nije dogodilo:

– Ma nije, nije to, to je nešto drugo. To je prije bilo, mislim. To je neki stari snimak, mislim. Ma ne bih ulazio u to. Ne znam, mislim da nije na ovoj. Ne bih komentarisao, to će onda ići daleko, a stvarno nema veze s vezom. –

Nije poznat identitet navijača koji je koristio zolju, bacač raketa koji ispaljuje projektile od 64 milimetra, ali na snimku se čuju oko njega i drugi navijači koji ga prvo opominju, pa se zajedno sa njim smiju, piše Mondo.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.