Sukob dva muškarca oko ležaljki na plaži u Tučepima

Sukob dva muškarca oko ležaljki na plaži u Tučepima

Sukob dva muškarca oko ležaljki na plaži u Tučepima.

Gost je, stigavši na plažu, stavio svoje ručnike i ležaljke na mjesto pored koncesionarovih ležaljki, što je kod njega izazvalo veliku ljutnju, ispričala nam je čitateljica koja je svjedočila događaju

Na plaži u Tučepima u srijedu je došlo do sukoba između koncesionara i turista.

Turist je, stigavši na plažu, stavio svoje ručnike i ležaljke na mjesto pored koncesionarovih ležaljki, što je kod njega izazvalo veliku ljutnju, ispričala je za 24sata.hr čitateljka koja je svjedočila događaju.

“Došao je do turiste te ga počeo gurati i vikati na njega. Prije nego sto sam počela snimati, koncesionar je gurnuo čovjeka s njegove vlastite ležaljke, te ju je bacio”, ispričala je.

Kako su nam potvrdili iz PU splitsko-dalmatinske, dojavu o sukobu zaprimili su poslije 11 sati. Službenici su po izlasku na mjesto događaja utvrdili da nema potrebe za daljnjim postupanjem jer su muškarci sami riješili problem. Navodno je problem predstavljala jezična barijera.

“Ovaj koncesionar zauzme gotovo sva dobra mjesta s ležaljkama ili ručnicima koje stavlja po plaži pa ih onda kasnije pokupi. To radi kako bi ljudi mislili da nema više mjesta, a onda im on nudi svoje ležaljke. Ovo se događa posljednjih pet godina, otkada smo ovdje”, rekla je ova žena za 24sata.hr.

Očekuje se odgovor i od Opštine Tučepi.

Video možete pogledati OVDJE.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.