Teška noć za banjalučku policiju: Jedan poginuo, više povrijeđenih

Teška noć za banjalučku policiju: Jedan poginuo, više povrijeđenih

Teška noć za banjalučku policiju.

Banjalučka policija imala je veoma tešku noć tokom koje je policijski službenik Miodrag Savić (27) poginuo na dužnosti, dok je više njegovih povrijeđeno nakon što su napadnuti prilikom intervencije u Trnu kod Laktaša

Kako saznaje ATV tokom intervencije je povrijeđeno najmanje pet policajaca, a uhapšeno je više osoba koji su mahom poznati kao višestruki povratnici u vršenju krivičnih djela.

”Policiji je prijavljeno da je u Trnu došlo do narušavanja javnog reda i mira. Reagovala je patrola PS Laktaši koji su tom prilikom napadnuti. Kako se radilo o narušavanju u većem obimu na lice mjesta je poslato više patrola. Tokom intervencije više policijskih službenika je zadobilo tjelesne povrede, dok je više osoba lišeno slobode”, kaže izvor ATV-a.

Podsjetimo, Savić je poginuo u sudaru službene ”škode” i ”golfa” na raskrsnici ulica Knjaza Miloša i Bulevara Milutina Milanković oko 1.40 časova. On je bio saputnik u službenom vozilu koje je pod rotacijama i sirenom bilo u potjeri za nepoznatim vozačem i vozilom koji se dao u bjekstvo nakon što je uočio patrolu.

Tokom potjere došlo je do sudara policijskog vozila i ”golfa” kojim je upravljao Marko Vujmilović (24) iz Laktaša. Vozilo, za kojim je policija tragala, tada je umakao i naknadno je pronađen i uhapšen.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.