Vučić: Vremena su teška, da sve nesloge ostanu iza nas!

Vučić: Vremena su teška, da sve nesloge ostanu iza nas!

Vučić.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas, povodom prvog svesrpskog sabora „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“ molebanu za Srbiju i Republiku Srpsku u Hramu Svetog Save sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, zvaničnicima najviših instutucija Republike Srbije i Republike Srpske i predstavnicima Srba iz regiona.

– Molimo se da sve nesloge ostanu iza nas, da pošaljemo poruku mira, sloge i bratske ljubavi, da glasno kažemo da srpski narod najviše želi mir, jer je najveću cijenu uvijek plaćao kada mira bilo nije. Da u slozi i uzajamnom poštovanju živimo sa svojim komšijama, da zajedno napredujemo i sami biramo svoju budućnost – poručio je Vučić.

Predsjednik Srbije jcijenio da su vremena teška, da je izazova mnogo, a da je istorija naučila Srbe da samo u zajedništvu i sabornosti mogu da nađu onu snagu i mudrost koje su potrebne kako bi sačuvali narod i državu od neumitnih tokova istorije.

– Zato je ovaj sabor posvećen budućnosti, dok se sa ponosom sjećamo slavnih predaka, naše duhovnosti, kulture i tradicije. Samo na tim čvrstim temeljima možemo da gradimo naše sutra – naveo je Vučić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.