Tužbe zbog UKIDANJA sajtova institucija Republike Srpske

Tužbe zbog UKIDANJA sajtova institucija Republike Srpske

Tužbe zbog ukidanja sajtova

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da su advokatske kancelarije pripremile tužbu protiv SAD koja je onemogućila korištenje sajtova Vladi Srpske.

Višković je istakao da je važno da nije izgubljen nijedan podatak nego je samo bio problem što, dok nisu prešli na novi domen sajta, nije bilo vidljivosti rada Vlade na sajtu.

– Podnijećemo tužbu. Nažalost, moramo je podnositi u SAD i njihovim sudovima i naši advokati koji zastupaju Srpsku već rade na tome.

Јeste nanesena šteta, sajt proteklih četiri, pet dana nije bio vidljiv van granica Republike Srpske.

Sa M:telom smo dogovili da preko pozivnog broja imamo vidljivost na teritoriji Srpske.

Međutim, naši ljudi u Vladi su radili neprekidno proteklih nekoliko dana i od juče imamo osposobljen sajt u punom kapacitetu.

Imamo prekmo tri hiljade sajtova koje moramo prevesti na novu adresu sa domenom “rs” – naveo je Višković na sjednici NSRS.

Tužbe zbog ukidanja sajtova

Istakao je da sajt Vlade Republike Srpske radi i da se za to ne treba niko brinuti.

Višković kaže da sajt radi sa novom adresom, a ne sa onom koja ja plaćena do februara 2025. godine, ali nažalost ima moćnika koji misle da može, ali očito ne može.

– Naši prijatelji logističke advokatske kancelarije spremaju tužbu protiv kompanije koja je bez najave i bilo kakvog obavještenja uskratila usluge – naveo je premijer.

autor: agencije

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.