Vulićeva poručila Trivićevoj: Plači onima koji su te nagovorili na avanturizam bez pokrića

Vulićeva poručila Trivićevoj: Plači onima koji su te nagovorili na avanturizam bez pokrića

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić izjavila je da je Centralna izborna komisija (CIK) BiH obesmislila izborni proces, a da je BiH talac neznanja pojedinih članova ove komisije koji evidentno nemaju iskustvo u provođenju izbornog procesa.

 

Vulićeva je rekla za Srnu da je poznato da je CIK imao zadatak da prekroji izbornu volju građana, ali ko je imao bar malo savjesti i profesionalnosti zna da se time ne može manipulisati.

„To što se sada gubitnica Jelena Trivić žali na članove CIK-a, na svog stranačkog kolegu, koje su sami nametnuli i ustoličili, krajnje je licemjerno. Do prije par dana ista ta Jelena Trivić slavodobitno nam je poručivala da treba poštovati odluke CIK-a, a sada priča drugu priču. Krajnje je vrijeme da jednom stane iza svojih riječi i poruka“, istakla je Vulićeva.

Ona je ocijenila da narcisoidnost dozvoljava svakom pojedincu da sebe doživljava najboljim, nezamjenjivim, ali prvo neka nikad predsjednik Jelena Trivićeva pregleda sopstveni transfer blama koji je imala na „Evronjuzu“.

„Valjda će onda i sama shvatiti da nije dorasla da učestvuje ni u ozbiljnoj dijaloškoj emisiji, a kamoli da vodi Srpsku. Predsjednik Republike Srpske je Milorad Dodik, a ti, Jelena Trivić plači onima koji su te nagovorili na avanturizam bez pokrića“, poručila je Vulićeva.

(Agencije)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.