ODLAZAK U TOALET GA UMALO KOŠTAO 1.000 €: Otišao na 5 minuta, a sačekao ga HAOS, zbog OVOGA završio i u policijskoj stanici!

ODLAZAK U TOALET GA UMALO KOŠTAO 1.000 €: Otišao na 5 minuta, a sačekao ga HAOS, zbog OVOGA završio i u policijskoj stanici!

Završio u policijskoj stanici.

U ponedeljak uveče žena je ukrala 1.000 evra iz ranca studenta u kafiću na Glavnoj železničkoj stanici u Minhenu. Međutim, zahvaljujući svedoku i brzoj reakciji, momak je novac dobio nazad.

Student iz Grčke posetio je kafić kako bi sačekao voz za Graz, gde studira. Kada je dečko od 19 godina morao do toaleta, zamolio je nepoznatu ženu da mu pričuva ranac, što je ona bez pogovora i učinila.

– Iskoristivši njegovu odsutnost, žena iz Mađarske ukrala je novac iz studentovog ranca, te je izašla iz kafića. Kada se momak vratio, nepoznati svedok ispričao mu je o krađi. Nakon što je primetio da mu nedostaje 1.000 evra, razgovarao je s Mađaricom – navodi nemačka policija.

0364651201, krađa, lopov, lopovi, ranac, novčanik, pljačka
FOTO: PROFIMEDIA

Student i žena su se raspravljali ispred kafića, što je uočila sigurnosna patrola Deutsche Bahna koja je pozvala policiju.

Alkotest pokazao 2,2 promila

Policajci su studenta i ženu, kao i svedoka krivičnog dela, koji se našao u kafiću, priveli u stanicu.

Budući da Mađaricu nisu mogli da identifikuju, pretražena je i kod nje u čarapi pronađeno je 1.000 evra.

Uhapšen, Lisice, Lopov
FOTO: PROFIMEDIA

– Zbog nedostatka identifikacionih dokumenata i budući da ženi policija još nije uzela otiske prstiju, njen identitet nije bilo moguće sigurno utvrditi. Dobrovoljno obavljenim alkotestom utvrđena joj je vrednost od 2,2 promila alkohola u krvi. Nadležni su zahtevali vađenje krvi i izvođenje pred sud – prenosi nemačka policija.

autor:http://kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.