Proradila Borčeva mašina: Cilj – „dupla kruna“

Proradila Borčeva mašina: Cilj – „dupla kruna“

Proradila Borčeva mašina.

U Banjaluci ih je dočekao temperaturni minus, ali su fudbaleri banjalučkog Borca u odličnom raspoloženju prionuli na rad za nastavka sezone. Tokom jeseni stekli su zalihu od sedam bodova prednosti, a narednih mjesec dana čeka ih naporan dril stručnog štaba s ciljem da u punoj formi dočekaju nastavak takmičenja na oba fronta.

Šest igrača napustilo je Platonovu ulicu u koju bi već za koji dan trebalo da stigne i novi čuvar mreže.

„Znate već da je golman Milan Mijatović napustio Borac, a isto tako i Hoze Rikardo Kortes, Đanfranko Penja, Ruslan Barski, Janez Pišek, Fedor Predragović i Nemanja Mihajlović. Sa svim ovim igračima smo napravili dogovor o sporazumnom raskidu ugovora. Imamo dobar roster i mislim da nema potrebe za pojačanjima trenutno. Ako bi se pojavilo neko kapitalno pojačanje, reagovaćemo adekvatno, ali mislim da imamo dobru ekipu i da je to sasvim dovoljno“, rekao je Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac.

Fudbaleri Borca prvu provjeru forme imaće pred put u Antaliju u kojoj će odigrati još najmanje pet kontrolnih utakmica, a za sada su dogovoreni dueli sa Baltikom, Tirolom, Punjikom i bugarskim Krumovgradom.

„Zadovoljan sam što je okosnica ekipe ostala. Tu su igrači na koje računamo i koji su bili dobri u prvom dijelu sezone. Očekujem da još više podignemo nivo igre. Znam da će biti dosta teško tokom proljećnog dijela sezone, ali isto tako znam da imamo karakternu ekipu što je najbitnije“, rekao je Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac.

Zadovoljstvo zbog povratka u trenažni proces nije krio ni Srđan Grahovac, kapiten FK Borac.

„Iskreno, jedva sam čekao da se vratim u trenažni proces. Dobro smo se odmorili i mene, kao kapitena, raduje što je okosnica ekipe ostala na okupu. Zadovoljni smo rezultatima koje smo ostvarili, ali smo svjesni da smo tek na pola puta i mislim da možemo da pružamo još bolje igre i ostvarujemo što bolje rezultate. Nadam se da će nam Bog podariti najbolju godinu do sada i da će nas zdravlje služiti”, rekao je Srđan Grahovac, kapiten FK Borac.

Do odlaska u Antaliju fudbalski klub Borac trebalo bi da dobije i novog predsjednika.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.