Amidžić: Klub odbornika SNSD neće učestvovati u radu Skupštine grada

Amidžić: Klub odbornika SNSD neće učestvovati u radu Skupštine grada

Klub odbornika SNSD-a neće učestvovati u radu Skupštine grada Banjaluka poručio je to na današnjoj konferenciji za novinare Gradskog odbora te stranke, Srđan Amidžić.

 

Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka naveo je da će predstavnik te stranke prisustvovati sutrašnjem Kolegijumu Skupštine grada, te da će o ovoj odluci obavijestiti gradonačelnika i Gradsku upravu.

Amidžić je kazao da su u Skupštini grada usvojene određene politike koje nisu ispoštovane.

„Do sada nije ispoštovana isplata jednokratne novčane podrške porodiljama i zdravstvenim radnicima onako kao je usvojeno. U amandmanima je definisano da se radi o jednokratnoj pomoći biti isplaćena jednokratno u jednom komadu, a ne u ratama. Isto tako do danas nije isplaćena podršaka zdravstvenim radnicima. Nema potrebe da svi oni osam mjeseci čekaju da se to njima isplati, jer je to sve usvojeno u budžetu“, istakao je Amidžić te dodao:

„Odlukom o izvršenju budžeta definisano je da se ove jednokratne pomoći isplate u toku ove godine u potpunosti“, kazao je on.

On smatra da se gubi smisao učestvovanja u radu Skupštine grada ako se odluke koje usvoji Skupština sporovode selektivno. Time se omalovažava rad odbornika.

Izvor: ATV

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.