Nešić: Nadam se da će SDS uskoro pronaći svog predsjednika stranke

Nešić: Nadam se da će SDS uskoro pronaći svog predsjednika stranke

Nažalost članova SDS-a, te političke institucije koja je stvarala Republiku Srpsku, danas je stigla potvrda da je gospodin Mirko Šarović povjerenik Nebojše Vukanovića za mjesto predsjednika, rekao je Nenad Nešić, reagujući na saopštenje predsjednika SDS-a, Mirka Šarovića, u kome kaže da će u međusobnim optužbama između lidera DNS i poslanika Nebojše Vukanovića, Vukanović uvijek imati podršku SDS.

„Ja sam to osjećao i znao. Poštujući najveći broj ljudi koji su članovi i glasači SDS, sa DNS ponudio sam koncept jedinstva, saradnje, timskog rada, podjele odgovornosti i rezultata iznad svega. Nažalost, Nebojša Vukanović ima druge planove. On želi da jednog Dodika zamjeni drugim – sobom. Zato i svađa, laže, dijeli, ruši i juri lajkove umjesto glasova.

Кako se nismo plašili Dodika nećemo se plašiti ni onog što ga na prstima oponaša.

Članovima SDS i PDP, iskrenim opozicionarima koji znaju da ih Nebojša Vukanović vodi još jednom u nizu poraza u 20 godina imam jasnu poruku – vrata DNS nisu zatvorena. Ono što smo definisali kao put ka pobjedi ostaje.

Za početak morate donijeti ljudsku i političku odluku da sa porazima raskrstite. SDS za početak da povrati svog predsjednika. Pa makar to bio i Mirko Šarović. Da posluša glas svojih članova i saradnika a ne da mu stranku vodi nestranačka ličnost, svađalica i klevetnik Nebojša Vukanović, rekao je Nešić.

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.