„SPUSTILA SE NA KOLENA, TRAŽILA PARE, PARE, PARE“ Majka takmičara ZG ovako optužila Đurišićku, Saša Popović HITNO reagovao

„SPUSTILA SE NA KOLENA, TRAŽILA PARE, PARE, PARE“ Majka takmičara ZG ovako optužila Đurišićku, Saša Popović HITNO reagovao

Majka Dušana Vukadinovića, takmičara Zvezda Granda koji je optužio žiri i Snežanu Đurišić, kao njegovog mentora, da uzimaju pare za prolazak u sledeći krug, podržala je sina i rekla da samo zbog para nije prošao dalje.

Majka je najpre tvrdila da joj je Đurišićka indirektno tražila pare, a sad tvrdi da joj je tražila pare direktno.

„Neka čuju svi milionski ljudi da je ovo samo istina i da ću da stavim ruke moje u vatru, da ću da se zakunem u sve da sve pričam samo istinu. Kaže: „Vaše dete neće proći u naredni krug ako mi ne date pare, pare, pare“. I to mi se spustila na kolena, čučnula ispred mene da ne bi ostali čuli. To vam je živa istina“, rekla je Dušanova mama u emisiji „Đir sa Memom“.

 

„Pa ova žena je izjavila da Snežana nije tražila pare direktno od nje nego indirektno, a ovde izjavljuje kako je Snežana klekla i vikala joj daj pare pare pare“, rekao je Saša Popović za Kurir.

Saša Popović

autor:kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.