Novak Đoković za ATV: Radujem se dolasku u Banjaluku!

Novak Đoković za ATV: Radujem se dolasku u Banjaluku!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poručio je danas da planira da igra u Banjaluci na turniru „Srbija open“ te dodao da se veoma raduje dolasku u grad na Vrbasu.

„Mnogo se radujem zato što sam samo jednom imao priliku da igram u tom grad. Igrao sam, sad već daleke, 2009. godine sa Viktorom Troickim“, rekao je Đoković.

Najbolji srpski teniser naglasio je da mu je izuzetno drago što su za organizaciju turnira dobili podršku Republike Srpske i Banjaluke, ali i Republike Srbije.

„Ovo je posljednja godina da iznajmljujemo licencu jer mi nismo vlasnici. Licencu sljedeće godine vraćamo njenom vlasniku pa smo odlučili da ovog puta to bude u Banjaluci, naravno, uz podršku Srbije i Srpske“, rekao je Đoković.

Đoković je izrazio nadu da će svi radovi biti završeni na vrijeme.

„Znam da su radovi u toku i da nije lako postići sve s obzirom na nedostatak vremena da se čitava organizacija prenese na drugo mjesto koje nije imalo takav turnir i tu kategoriju i veličinu. Vjerujem u naš narod i u našu organizaciju i nadam se da će sve biti u redu“, dodao je on.

Đoković je rekao da ne zna ko će se od takmičara pojaviti na turniru ali je poručio da se nada da će on kao i ostali srpski teniseri imati priliku da zaigraju na turniru u Banjaluci, ali je i dodao da se nada učešću tenisera iz regiona.

autor:ATV

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.