OVO SU NAJMODERNIJE TORBE ZA PROLJEĆE 2023. GODINE! Praktične, raznobojne i uz sve se slažu

OVO SU NAJMODERNIJE TORBE ZA PROLJEĆE 2023. GODINE! Praktične, raznobojne i uz sve se slažu

Bez nje žene ne mogu da izađu iz kuće, praktična je, univerzalna, a opet toliko komplikovana kada je riječ o izboru. Ako se pitate koje torbe će ovog proljeća da budu najmodernije, evo odgovora!

Nakon Nedjelje mode u Milanu, ali i Parizu, modni dizajneri iznjedrili su nove trendove, pa i kada je riječ o torbama. Nekadašnju malu, pismo-torbu, odraz dodatnog modnog komada koji će da upotpuni cjelokupan izgled, ovoga puta zamijenila je „XXL“ ogromna i praktična torba.

Ona, u koju može da stane sve – „od igle do lokomotive“. Ubrzani i moderan način života iznjedrio je i nove potrebe, te su dizajneri shvatili da torba osim modnog detalja treba da bude i praktična. Sve veći mobilni telefoni, laptop, šminka, dodatna odjeća za presvlačenje – sve to treba da stane u nju.

Pogledajte neke od modela:

Međutim, ne treba odmah u ormare odlagati one nešto manje, a koje su obilježile nekoliko prethodnih sezona. Tokom proljeća 2023. godine u trendu će biti  manje i kraće torbe, koje se inače nose malo ispod pazuha, odn. ramena. Odlično se kombinuju na tanju odjeću, a mogu da se ponesu i u ruku. Među poznatim damama, najviše smo mogli da je vidimo kod manekenke Emili Ratajkovski.

Pogledajte neke od njih:

(MONDO)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.