Pakleni plan Harija i Megan: Ovo bi moglo da poljulja odnose u kraljevskoj porodici

Pakleni plan Harija i Megan: Ovo bi moglo da poljulja odnose u kraljevskoj porodici

Privremeno primirje britanskog prestolonaslijednika princa Vilijama sa otuđenim bratom Harijem, koje je sklopljeno na sahrani kraljice Elizabete Druge, moglo bi da se prekine kada budu objavljeni dugoiščekivani memoari princa Harija.

 

Britanski prinčevi, čiji je odnos narušen nakon što je Hari odlučio da se sa suprugom Megan Markl preseli Kaliforniju i napusti okrilje kraljevske porodice, zajedno su se pojavili na sahrani kraljice Elizabete.

Princ od Velsa i vojvoda od Saseksa su stajali rame uz rame tokom svečane povorke od Bakingemske palate do Vestminster Hola, kao dio povorke koja je ispratila kraljicu na vječni počinak.

Međutim, Hari je primjetno bio hladan prema bratu i ostalim članovima porodice, ali se tada pretpostavljalo da je revoltiran jer je jedan od dva pripadnika najpoznatije porodice sveta koji nisu nosili vojnu uniformu.

Pored Harija, u civilnoj odjeći bio je i princ Endrju, osramoćeni sin kraljice, koji je optužen za silovanje i seksualno zlostavljanje.

Novinari koji pomno prate dešavanja na kraljevskom dvoru su otkrili da, bez obzira na harmoniju koja je prikazana tokom sahrane, prinčevi nisu planirali da se sastanu tokom Harijevog boravka u Velikoj Britaniji.

Vilijam (40) i Hari (38) su navodno imali samo jedan sastanak prošlog četvrtka, kada su razmenili svega nekoliko reči.

Memoari koji mogu da promjene sve

Memoari vojvode od Saseksa, koji bi trebalo da budu objavljeni u decembru, otkriće tajne koje mogu dodatno da poljuljaju narušene odnose.

Svi viši članovi kraljevske porodice, što uključuje kralja Čarlsa, kraljicu Kamilu, princa Vilijama, princezu Kejt, u strahu su od onoga što bi otuđeni Hari mogao da otkrije.

Hari i njegova supruga Megan i ranije su kritikovali njihov tretman od strane monarhije u nizu eksplozivnih intervjua američkim medijima.

Međutim, prve informacije o memoarima sugerišu da će tek kada ova knjiga bude objavljena, javnost saznati mnoge detalje koje bi kraljevska porodica najradije sakrila.

Knjiga će prikazati njegov život od djetinjstva do danas, uključujući posvećenost vojsci, koja ga je dva puta odvela u Avganistan, gde je branio boje svoje države.

Princ Hari će ovu priliku iskoristiti na konačno ispriča svoju stranu priče, ocjenjuju upućeni u odnose kraljevske porodice. Jedna od ličnosti koja se najviše spominje u memoarima je kraljica Kamila, Harijeva maćeha, što će, pretpostavlja se, naići na oštru reakciju kralja Čarlsa.

Ljubavna priča na „Netfliksu“

Dok svet željno išečkuje objavljivanje memoara princa Harija, a kraljevska porodica od istih strepi, Megan Markl je otkrila da ona i njen suprug rade na još jednom projektu koji će uskoro ugledati svjetlost dana.

Riječ je o dokumentarcu koji će oslikati ljubavnu priču Harija i Megan, a biće emitovan ekskluzivno na „Netfliksu“, sa kojim par već ima sklopljen ugovor o saradnji vredan nekoliko miliona dolara.

Vojvotkinja, koja je jedva viđena u javnosti nakon kraljičine smrti, otkrila je kako ona i Hari rade na istorijskom dokumentarcu koji će podeliti njihovu „ljubavnu priču“ za Netfliks .

– Imam mnogo toga da kažem i mislim da je ovo jedan od boljih načina za to. Uživam u snimanju podkasta, ali Hari i ja želimo da našu priču podjelimo sa svijetom. Dokumentarac se činio kao odlična ideja i oboje smo jako uzbuđeni – rekla je nedavno Megan, prenosi Nova.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.